Berita Terkini.

WordPress Dashboard. 16 June 2008.

with buzzybug

dah lama giler. tapi nak letak jugak. haha.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

20 thoughts on “Berita Terkini.”

  1. tu bukan nana
    tu setangkai dari ‘3 tangkai bunga’

    huhu..

    echah..kak nana dah seminggu tak update…
    pun masih masuk carta?

    so amazing!

  2. kak nana…fadh pon lama tak hapdet kan..tapi duk di number 3…huhu

    faruq, aku pon tak tau la apa kriteria2 nya…

    ketuk_angel (apa lah pelik sangat nama kau) terima kasih,…🙂

  3. terkejut tgk muka sendiri!! hahahaha… mana tulisan ‘bukit bendera’ tu? gile la glamer echah skang nie~ top ten je… hehehe… tahniah!!😉

  4. terkejut laa… tgh scroll2 blog echah pastu plak nampak muka sendiri… isk…😛

    haha.. x perasan pun pasal benda2 tu…

  5. ecah selalu top ten..
    kak nana? masa echah print screen tu, masa tu je naik top ten..
    tetiba je… tu pon echah kot yg surf..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s