Traiiiiniiiiing!!!

Am having training! Haha.

Jauh tak? Dekat Menara Kaybiyes..di Precint 4. Aras 14! Training dari pakej yang ni jugak..

๐Ÿ˜€

ย p.s : Dah tukar sebiji tayar Jiji semalam. Saya tunjuk tayar berkenaan kat pomen tu dia kata, dah tak boleh pakai lagi dah tayar tu. Lagipun, kena tukar betul2 sebab tayar hadapan jaga handling katanya. So, saya pun tukar lah. Di Woksyop kieno Dynamics…Okaylah…Semua sekali…RM165.00…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Traiiiiniiiiing!!!”

  1. bagus2..menyahut seruan kerajaan mengurangkan perbelanjaan kursus di hotel2 hahahaaa(ayat sinis ni..)

    kim slm dgn bapak dafi kalau jmpa year…

  2. akak pun tukar tayar JUJU aritu…adik akak terlanggar paku besar giler… tayar tu kan tubeless.. xdpt diselamatkan lagik…

    tapi, best,…jumpa mekanik comel..

  3. MAMA…huhuhu..jauh giler. aku park kat disiyeay..tak jumpa pun bapak dafi…poster dia ada lah….

    buzzy….sambil menyelam minum air gittew..

    kak nana…semalam echah gi woksyop tempat kawan masa upm…biasa jer…kami [echah and budak2] lepak di bilik menunggu…ada aircond…sempat la tengok exora kat situ…huu…
    ๐Ÿ˜‰

  4. kebetulan la en.paruk..masa kau masuk tadi aku tengah menubah2 bakcground blog..huhu..
    sekarang tukar lagi. aku rasa theme ni agak kachak….apa pendapat kau?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s