Tag Lagi?!

Saya ditag dan saya suka! Kak Nana yang comel tu dah tag saya. Macam tau2 ja saya dah tak berapa bermodal nak mengemaskini blog. Heheh. Lagipun ia macam simple jer. So, saya pun rela lah menunaikan tag ni. Okay here it is!

1. Nama timang-timangan oleh orang tersayang?

  • Family : Along
  • Friends : Echah and Shah…[Kawan2 dari matrik dan skulmates je pun yang panggil shah…]

2.ย  Anda seorang yang?…

  • hehe. nak puji diri sendiri lah kat sini. I think I am okay. Bergantung pada keadaan lah kut. Praktikal. Manja. macam yang saya tulis kat sini….

3. Insan teristimewa…

  • Family, especially my mum and my sisters. hehe.๐Ÿ™‚ Tapi sekarang ni…kawan2 saya semuanya special bagi saya…in their own way. Sebab semua orang berbeza2.

4. Makanan dan minuman kegemaran saya…

  • Makanan – ikan rebus goreng+nasi panas+ kicap….huhu… [pada masa ini]
  • Makanan lain2 kesukaan sepanjang zaman would be nasi ayam, nasi kerabu… [tekak orang Melayu]
  • Minuman – sekarang ni…honey lemon/limau nipis…sedap….dan juga kopi [white especially]….hmmm

5. Favourite colour – red, green, black..gold…grey…. [i don’t really have one favourite colour…]

6. Favourite song…. – sekarang I’m Yours by Jason Mraz, Sempurna...bleh jugak cek sini.

7. Siapa yang selalu buat saya gelak? – Kawan2….Family esp my brothers and sisters…miss them a LOT..

8. Sikap yang buat anda stress – Owh no! suka memberi sindiran. Oh sorry I tak makan sindiran. Nak cakap apa2 please cakap straight….[tapi cakap elok2 la…nak berlapik pun ala kadar la kan…]

9. 3 benda yang selalu ada dalam handbag ke?

  • wallet
  • camera..[even jarang guna mesti bawak jer]
  • ada lagi…[segala macam keys..]
  • kadang2 ada bedak, lip balm…perfume… [pompuan…]

10. Kali terakhir anda beriya-iya menangis…

  • Jun 2006 – berpisah dengan kawan2 yang best…

11. Perkara paling lucu atau memalukan dalam hidup anda…

  • ermmm….banyak. hehe. Paling best terkantoi kutuk orang dalam sms dan dengan cemerlang sekali terhantar kat orang yang dikutuk tu…dah la siap cakap nama dia sekali. Ahah. Nasib dia okay. Bukan kutuk apa pun…kutuk dia lambat jer…๐Ÿ˜›

12.ย  Tag 6 orang rakan2 ku…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Tag Lagi?!”

  1. niza…couldnt agree more!๐Ÿ˜› i like white coffee too! yeay!

    faruq, orite! u re very much welcome!๐Ÿ˜€ faruq, anda ditag…perasan tak?๐Ÿ™‚

  2. faruq, owh mana buleh satu minggu satu post. tapi memandangkan hari ni dah khamis, okay aku bagi diskaun. minggu depan tau mesti cashkan tag ni! hehe. no excuse me okay….๐Ÿ˜€

  3. kak nana suka kopi jugak

    tapi, lebih suka minum dgn mak, petang2.. sambil tgk Ezora..
    cicah2 biskut segi empat..

    mak kak nana yg suka, sebenarnya.. kak nana jadik suka, sbb selalu temankan mak minum kopi…

    kalo white coffee, kak nana paling suka ipoh coffee, ala.. yg ada biji kopi jual timbang2 tu, blend sendiri, then buat white coffee..

    waalaaaa~~~

  4. mak saya tak suka minum kopi. saya minum kopi pun kat umah nenet ajer. haha. mak saya tak suka anak2 dia minum kopi. tapi bila dah besar2 ni dia pun tidak lah marah lagi. tapi kalau adik2 echah nak minum kopi pun dia buat muka. tak sihat katanya. memang pun. kut. tapi sekarang saya bagitau dia saya suka minum kopi…dia kata…ikut Along la…huhu๐Ÿ™‚

    owh. saya rindu mak saya. hehe.๐Ÿ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s