Akhirnya…

Akhirnya saya akan dapat laptop!

Bolehla saya melaram bawak laptop tu kalau gi kursus hermis lagi. Next week saya akan keluar training lagi. Oh tidak akan ke mana-mana yang jauh pun, cuma di Precint 4 lagi. Tapi bukan tempat hari tu, nanti di Wisma Tani pulak.

p.s : His smile gets sweeter. Everyday!๐Ÿ™‚

p.s.s : Thanks Kak Nanas for the shweet pezen. Nice.๐Ÿ˜›

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Akhirnya…”

  1. Kak Nana…a a…jenis hp la tu..*hewlett packard… tau…

    buzzy…hehe. thanks. semoga niza pun akan dapat laptop baru.๐Ÿ™‚ *pray!

    paris…He doesnt know too. that’s why i keep this only to me. hehe….

    faruqy…senyuman kau pun dah seminggu aku tak tengok heh.๐Ÿ™‚ nama je satu building kan?

  2. Amboi besh nya.. nak satu jugak! hahaha ahakss๐Ÿ˜†

    p/s: lama giler tak masuk sini, byk dah miss post.. sorry nehh..

  3. Oloh…tata….echah tak tau la macam mana nak jawab tata eh… huhu..

    part yang lama giler tak masuk tu, takpelah…takde apa pon… take care

  4. his smile gets sweeter everyday (??????)

    don’t tell me you dah lemas (!!!) come on… move on.. tell him (!!!)

    ehh… are you talking about THAT person (???)

    p.s : sorry. my comment more on the p.s instead of the entry itself. hahaha. i can’t resist from asking (!!!)

  5. owh aku surf pasal laptop jenis nie hari tu .. market price dalam rm52** (Pegawai Takde Duit tak mampu nak beli huhu ..)tapi hari tu my friend got lucky, sebab kawan kepada my friend tu baik dengan vendor ke cemaner tah, beliau dapat beli laptop 2210b tu dengan rege rm1600 (saya tawar nak beli dari dier rm3200 pon dier tamau jual huhu .. jeles ..)

  6. aku pun dah dapat..skrg tgh guna pun..echah kena tunggu til friday baru leh guna kan hahahaha (gelak jahat). secara keseluruhannya laptop ni agak kecik screen dia..buat aku sakit mata jer

  7. haha…macam2 korang ni…hehe…

    en_me, memang best…

    teh, tukar je la…yang ni baru…

    faruq..apa2la…haha…bukan penting pon…

    fadh, beli fadh, jgn tak beli…(racun sket…)

    AyUmi…huhu…huhu..huhu…

    Paris…rasanya boleh dapat yang macam gabby si khai tu under 5k la…good luck!

    khai…huhuh….aku doakan kau bahagia dengan gabby kau…

    palie…rilek…ada rezeki lebih nanti dapatla tu….

    mama…aku still tak guna lagi…sampai ari ni…huhu๐Ÿ™‚

  8. ecah? pemalu? hmm macam tak kena pulak kedua-dua perkataan itu berada di dalam satu sentence. kalau ‘ecah bukan seorang pemalu’ aku boleh terima-lah. haha!

  9. hey faruq…ada lah part2 yang aku bertukar menjadi pemalu. tidaklah selamanya aku ni pemalu, tapi ada bab2 tertentu dalam hidup ni yang memerlukan aku menjadi pemalu…takkan tak faham……๐Ÿ˜‰

    p.s : lu fikirlah sendiri…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s