Satu…

Hai! Saya ditag oleh AyUmi nampaknya… Okayla…sempena dengan 5 hari tak hapdet…

1 minit yang lalu, apa anda buat.

  • Talked to my officemate, Kuay. Told her that the RTD Academy is full for August. Workstuff. Hehe. By the way, I m using her pc…mine is &*&#@&&* [no internet connection]. Don’t know what’s wrong with the network, I called the IT guy but he didnt show up…

1 hari yang lalu, apa anda buat.

  • At this time, yesterday, I was having a TOT session with jaypieays and others officers and staff from many2 ministries and agencies. It was fun.

1 orang yang terakhir menelefon kamu.

  • Dalila…ex IT person from emotie, but she’s in KKLW now but we just met yesterday. Asked about the hermis hermis thingy. What else. Work stuff again.

1 makanan yang baru dibeli

  • I donated RM2 to Khai dalam usaha mengumpul dana untuk membeli durian petang semalam. Hehe. Makan durian ramai2 di Taman Warisan petang semalam. Pagi ni tak beli apa2 makanan lagi.πŸ˜›

1 barang yang baru hilang.

  • Pen Hak K*erajaan saya. En. Ram yang sama2 ber TOT with me, borrowed it then lost it. No big deal. But it’s the last thing I’d lost.Β 

1 cerita yang baru ditonton.

  • Malam tadi, menonton Gossip Girls with housemate. I didn’t keep track of the new season of Grey’s, Private Practice or anything. I just watched what was showing on tv when I turn it on. Haha. Lazy. But now, I think I will stay tune for the series. Good luck to me. Ho yeah!

1 hal terakhir yang digossipkan.

  • Talked about people from office. With housemate in my car.Β My colleagues are all busy. I don’t gossip much now anyway. Hehe.πŸ™‚ [Huhu]

1 kata yang ingin diluahkan.

  • I want Internet. from my own pc. Thanks. Okay. Maybe I am hungry. Now.πŸ˜›

1 buku yang sudah dibaca.

  • Fail Meja. Boss need the ringkasan. Argh. Sleepy.

1 penyakit yang sering datang.

  • Batuk2. Macam sepanjang tahun ada.😦

1 keinginan.

  • Nak makan…lapar….

Victim[s] of this tag.

  • FaruqyΒ [entry seminggu sekali? dah tak terpakai la bro],
  • Mamawafiy,Β [mama…kalau tak busy buatlah…]
  • KhairΒ [hmmm dengan menggunakan gabby la…]
  • Paris, [sempena dengan kehadiran streamyx [lagi]…]
  • HousemateΒ [sebelum outstation….ke selepas ke…tak kisah…]
  • Zahack [sempena pertukaran…] and;
  • PirateΒ [sempena habis kursus nanti….and sorry…sesuka hati lagi…aku tag kau]
  • medcham yang garang…[sempena dengan penghijrahan dan akses ke blogspot yang tak bertepi gitu…]

Sape tak buzy, dan rasa nak buat…Β sila la buat.πŸ™‚

Sekian, terima kasih.

p.s : AyUmi, dah jawab dah!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

17 thoughts on “Satu…”

  1. buzzy, a ah…saya pun suka tengok diorang sebab diorang comel. especially dan dengan serena…πŸ™‚

    AyUmi, hopefully by this time kau dah makan….πŸ™‚ and…erm….ur first tag tu pun aku lum cashkan..nanti eh…pasti buat punya…

    abang pirates, tenkiu…

    medcham…dah aku dah tag dah mu sekali…silalah jawab dengan sepenuh keikhlasan hati…πŸ˜›

    paruk, thanks for being the unpaid spokesperson…kau memang memahami.πŸ˜› [kau jangan buat dek jer tag aku nih]

  2. mohd azlan….apa yang pelik? apa yang sama? cuba bagi penjelasan sket?

    en.faruqy ,yang bizi-bizi gitu…tak pe..KIV jer…pentingkan yang lebih penting okay. selamatkan kapal tu. [dah bunyi macam ultraman pulak]

  3. hahaaa aku ada keje tapi aku marah sgt dgn orang M*F ni..asik2 nak urgent je..dia ingat dia je nak settle keje cepat2…emel hari ni pg esok nak feedback..mungkin aku ni agak lembap buat keje tapi pls be considerate boleh tak…..
    (sori aku luahkan perasaan kat blog kau)

    aku akan jawab..akan jawab…nanti ptg skit atau mlm2 yea

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s