Pitces….

ini opis lama cacah…

ini dapur rumah cacah…[mesin basuh, kabinet dan peti sejuk…]

kabinet yang ada dapur gas dsb…

p.s : AyUmi…tag yang workstation tu…hmmm ada…tunggu la…hehe๐Ÿ˜›

ย 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Pitces….”

  1. haha aku no.1 ler….

    btw..kemasnya dapur korang…suci dan murni gitu…tapi sususn letak kabinet dapur tu sejibik mcm aku punyer..ada kettle dan rice cooker…

  2. mama…tahniah dapat no.1…hehe…dapur rumah kitorang memang suci murni….semurni hati tuan nya….haha๐Ÿ™‚

    cik teh….yang first tu workstation cacah selama 3 bulan lebih sahaja…sebelum naik ke emotie…looks familiar ait… heheh

  3. sis AyUmi…nanti la…nanti orang buat la…by the way, get well soon, eh!

    cik teh…๐Ÿ˜›

    en_me, mestilah…baru lah menjamin kebersihan makanan yang dimasak. yak a au!

    buzzybug dan kak nana…kitchen talk? haha…ala2 chef celebrity gitu…๐Ÿ˜‰

  4. hehe…nak buat macam mana sufi…sejiwa…

    enfendi…heheh. ok la tu. ada orang suka krimas tree…ada orang kata macam tu dah cantik. cita rasa orang tak semestinya sama ngan kita kan…

    eh faruq, ye la tu. kalau aku masak pon, aku terus bersihkan tau.

  5. hahaha sori aku lambat…gelak kat faruq je ni..hahaha tepat sekali agakan echah..bijak bijak….kan ke kau kata kau suka bertangguh (faruq)..jadi aku kaitkan la komen echah bab terus kemas lepas masak tu..jadi tak le bersepah

    ala..forget it..aku saje je nak kenakan kau (faruq)..tapi apa bleh buat..kau tak register hahahaaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s