On Duty!

There’s a clinic in the buidling. Thanks Nizam for letting me know about it. I had really bad cough. The doctor gave me three types of medicine. Cough syrup, antibiotics and some green pills.

[Me and shymala] Our face after almost 11 hours spent in the building. Cold + bad cough = suffering. Huuuu…

Bertugas. [sangatla kan..]

Sementara itu, while I was dutying there, Kak nana has discovered that our report on the trip are apparently in the same league with the hot politic gossips. Haha. How was that?🙂

Glamour you all!😛

 p.s : Happy birthday en.palie. [luccadijiwa]

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “On Duty!”

  1. Saya amat berterima kasih terhadap kamu kerana sudi menggantikan saya ke bangunan tersebut. What to do? My boss told me to stay. Hehe thanks again!

  2. kak nana and AyUmi, hahaha gelak gelak gelak…😀

    AyUmi, u too take care…

    palie…malu malu kucing pulak…🙂

    niza buzzy, okay lah gelak lah…

    faruqy, no prob bro…but hey, i missed seeing someone dear anyway yesterday. he was in mot for meeting….but i was in parliament. takdir betul…😦

  3. KNizam, rindu betul nak baca komen2 bernas dari encik…dah lama tak jenguk sini kan..oho saya pun dah lama tak jenguk knizam since knizam berdomain sendiri…🙂

    faruqy, i am waondering what are you going to do…yeah yeah. are you going to bring him here or take me there? haha. no prob bro, don’t bother.🙂

  4. kesian aishah. skang memang musim sakit la aishah. luckily i dah lepas seksaan itu. tapi tatau la, ade kemungkinan je ni jangkit dengan orang tu…

  5. tukangfitnah: cam sedey je munyi nyer tu.. hehehehhe

    chacha: cam besh aa keje echah ni.. nak aa sekali sekala ter join sama.. heheh leh ke?

  6. what a boring day kat bangunan tu kan..asik dgr, dgr, dgr dan dgr sambil tido sekali-kala….dan juga tgk aksi MP yg kdg2 mcm budak2 pon ada..

    btw…get well soon….

  7. teh, heh…getting better already [hopefully]

    tukang fitnah..nak buat macam mana…

    t.a.t.a, best ada tak best pun ada…biasalah kerja…

    mama…masa ari aku gi ari tu, takde sangat MP buat hal…rilek je…🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s