Balik Kelantan [again]!

A month ago, after Fahmi’s engagement ceremony..

Mum : Raya pulak la eh Along balik? [nada sedih]
Me : Tak tahu lagi. Kalau balik baliklah…

Tetiba, ada satu lagi perancangan pertunangan yang perlu dihadiri [not mine, yet]. Jadi saya pun bergeraklah ke Kelantan lagi, Jumaat lepas. Sekali lagi mak saya mengulangi dialog di atas. Hehe. Saya pun cakap

Aloh, hari tu pun ma cakap cgitu, Along balik jugak. Sebulan sekali dah ni balik kampung…huhu

Actually, it’s the engagement of my two closest friends. I am so happy for them, and I wish them happy engagement! Haha.

1. Balik dengan dua kereta, mine [with zul and fahmi] and Sani – the petunang [his mum and sis].

2. Balik dari Kelantan ke KL it’s only me, zul and fahmi.

3. Thanks for the ride and, I have had nice weekend.

🙂

p.s :  Awesome…[there’s so much thing happened. I’ll update later] Smiling.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Balik Kelantan [again]!”

  1. tahniah la echah. bila kawen ni??

    hahaha. okay kidding. teehehehe.. next time balik kelantan ajak la aku!!!

    (tibe-tibe nak ngaku orang kelantan haha)

  2. Knizam…cuti2 malaysia ke..balik kampung la bro..

    AyUmi, tahniah? for what? heheh….bila kawen? opppsss itu soalan larangan di kalangan pprsytsub kan?😛
    okay, next time aku ajak kau balik….

  3. duk kelate meme best. tapi kalu dah beso dok di putrajaya ke kl ko…buleh tension jugak awal2…balik sekali sekala pun okay lah kut buat masa ni…🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s