Up sikit!

Here’s some pictures from the trip to Kelantan…

sofia (sani’s sister), ina (my exhousemate) and me…waiting to get move to nolee’s house.

When introduced, (to Sani’s mum, and Tuan Haji’s wife (my mum knew Ina))

 

me : Ni housemate echah dulu…

Them : Ha…dah kawin dah pun, dah pregnant…

me : Ah ah..nolee pun nak tunang dah. Dulu echah pindah duk ngan nolee sebab Ina kawin…nanti pindah lagi lah…

them : Ha..echah la pulak lepas ni..

me : sengih…[sebelum tukar topik]

Fahmi dan Firuz. Pasangan yang suka mengambil gambar.

Cincin disarung...
Cincin disarung...

ehem ehem…

 

 

Abangku itu…tersipu sipu pulak…

jiji mandi
jiji mandi

 masa untuk mandi Jiji!

jiji dirempuh
jiji dirempuh
After a hit with a bird [perhaps] somewhere along Jalan Kuala Lipis – Kechau. Huhu😦
p.s : Gambar-gambar ini adalah berkaitan dengan entry Balik Kelantan [again]!
p.s.s : Masa a hit with the bird, Fahmi yang drive, bukan saya. Hehe🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

26 thoughts on “Up sikit!”

  1. ahahaha, teringat time langgar burung merpati depan kiara…

    memula ingat burung tu pandai (ye la merpati kan). duk terkedek-kedek jalan depan keret then ingat dah lari…sekali tengok rear view mirror, bulu-bulu burung bertebaran…uhuhu

  2. weh semua orang pun komen pasal burung. burung tu tak tau gi mana…mungkin terjatuh di tengah jalan. okay, bukan tertinggal hancur di bumper depan jiji okay.😛

  3. tahniah nolee n sani(tp wakpo aku wish diore kat sini?hmmm)
    ina mace tak pregnant pn…heheheh…maintain jah…
    chah….cepat laa cari housemate permanent…takyah pindah2 umah lg doh pasni.hehehehe

  4. pirates, itu kau wish untuk aku ke untuk burung? huhu…😛

    kak nana…ucap jangan tak ucap..

    sufi, takpo..wish jah…nanti budok duo ore tu baca jugok..hehe
    nak kena cari housemate permanent la nih eh…huhu hmmm nantilah aku carik…

    t.a.t.a, belum nak pindah lagi…rilek..

    ina…hehe…cover baik punya…cerita tu? haha segan la ina…ari tu “dia” tu ada…teka lah mana satu. takpun tanya azra..heheh😛

    buzzy, hehe…opsss…ini kena jawab personal nih. haha.

    pirates…jawab jangan tak jawab

    knizam, ah ah…burung tu memilih untuk langgar jiji..kesian jiji kan?🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s