rumbe~ling…

Over things.

Girlfriends.

It has been quite a long time since I last saw u guys. Yeah, we’ve been busy with [y]our works and other commitments that makes it hard for us to gather even on my birthday. Not that long though, but if it’s been more than 10 days, than it is long. Hesh.😦

Paris has gone to Taiwan. It’s 2 weeks then can I see her. She’s so busy there, apparently. Well, she loves doing that, and seems happy so I am happy for her too.

Nolee‘s upgrading her status. While spending time attending her majlis I can’t escape but being faced with the cepu emas questions, funny though even my mum didn’t make any sound about it, it’s the friends and the friends’ parents and families seem to put more interest in my case. Haha. So I said, after her, let’s get done with Nolee first, okay. Than maybe after her too [or I don’t mind going first, blahhh]. [*pray*].

Boyfriend[s]

No-thing maybe. Hehe. Though there’s someone get the attention of my heart [bluekk]. It’s good though err actually I don’t know or I am not sure.

Works

As usual. But am getting closer with the colleagues. Which is good. I am trying to understand and to figure our every problem arise by myself and of course with helps from teammates.

That’s all. I thought I was about to rumble but anyway, this come out in a very skema one. Hehe.

p.s : Just had a nice phone conversation with Jaja…

p.s.s : Hungry. Let’s lunch!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “rumbe~ling…”

  1. hmmm..nak komen ape eh..ade satu part yg quite interesting for me la..ehehe..who’s that guy?? “Sekarang ni saya rasa saya gembira. Sebab saya dah ada seseorang yang sangat manis. Yang saya boleh tengok senyuman dia setiap hari. Ahah.”
    Rasanya macam nak ikut jejak langkah housemate dier la tuh..

  2. Kak nana, echah dah makan dah. tapi still cam lapar lagi. [echah dah baca bismillah tadi]

    buzzy, hmmm… hehe. sedih ke?😦

    fieza…owh oh…komen part tu pulak. wek😛

  3. chah aku kat sini 3 minggu!! uwawawa .. tadi lunch bawak serunding daging, baru la raser cam makanan melayu sikit. depa buat spagheti pun takleh makan sebab ada daging. depa try to convince us the daging is halal, siap bawak gi kedai yang jual tu lagi, tapi kami tetap waswas dan tak makan daging tu .. kat sini banyak sangat makan tomato, sebab tu je sayur yang boleh telan. licin lah muke gue balik mesia nanti!!! nanti aku balik kiter get together ye.. sambut besday mu dan aku skali!!! aku nak makan spagheti, kfc, mcdonald dan semua makanan yang halal!!!

  4. palie…eleh…sekali sekala nak melayan perasaan…bukan macam awak…haha…every entry mesti layan baik punya…[peace]😛

    paris, oho…okaylah nanti mu balik kita gi makan semua tempat2 yang mu nak gi, insyaAllah. better list them out start now. hehe. miss you la😛

  5. aku sekarang ni agak lapar, tapi jap lagi aku bakal makan nasi kerabu. so insyaAllah aku akan kenyang.

    Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a beggar.

  6. pagi2 tadi saya dah makan nasi kerabu. then before kuar lunch saya makan pulak laksa. then bila kuar lunch saya makan kat secret recipe. saya makan black pepper lamb pie dan ice blended. wah bestnya. saya sangat kenyang ari ni.

    t.a.t.a bestlah makan di kedai baru yang sedap masakannya. hmm.🙂 makan ngan sape tu..ngan gewe ka?

    AyUmi, baguslah kalau cgitu, maksudnya kau makan tak control gitu. hehe. ke kau tak makan pun tapi sebab dapat dating terus kenyang? haha…

    p.s : dear, makin kerap dating nampak…😛

  7. please don’t talk about food people … makes me hungry is one thing, cannot eat those things is another things, dang ..

  8. AyUmi kenyang sebab makan masa dating atau kenyang dengan sekadar menatap muka org yg di dating itu? muahahahahha….

  9. AyUmi, i didnt say anything pun…hehe..

    paris…sabar…sabar itu sebahagian dari iman..2 more weeks to go..u can do it babe!

    tata, that’s what I ve said before…haha😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s