Changing Number…

picture from mycrunkspace.com

No, I am not changing my phone number, not yet. It’s my age, anyway, alhamdulillah, I turned 26 since the last 5 days. No fancy ceremony, just had nice dinner cooked by makcik [Sani’s mother-thanks] with special friends at my home, on the eve of my birthday. And nice lunch with colleagues on the day.[and dinner with dia as well]

After a year, and wishing for the good years ahead, insyaAllah.

Dear friend[s] thanks for the wishes and the presents [and still waiting].

Ada yang special pada tahun lepas
tapi tahun ni, dia wish lambat sangat.

Ada yang takde pun dalam hidup saya tahun lepas
tapi tahun ni dia[orang] wish saya pagi2 buta…

Ada yang wish saya awal 3 hari
tapi bila hari besday yang betul2 dia tak wish pun…hehe

Ada yang wish dan belanja makan.
Thanks so much. [Lunch dan dinner saya ditaja hari tu…]

Saya sayang semuanya. Thanks.

Hope we all can grow old together. Hehe.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

29 thoughts on “Changing Number…”

  1. buzzy, yelah. yelah. hehe.๐Ÿ™‚

    lanun…takpe sekejap je..nanti kita sebaya balik…heheh๐Ÿ˜›

    faruq, thanks for the wish. [berapa kali entah nak wish…hadiah tak bagi pon heh]~anyway thanks for having lunch with me and the others on that day…

    shidah, you brought me work tu sebab nanti nak kena clean up all the mess created by the flowers hehe…

  2. ehh buzzy sebaya ke? nak jugak la sebaya ngan korang heheheh…

    “Ada yang wish saya awal 3 hari tapi bila hari besday yang betul2 dia tak wish punโ€ฆhehe”

    really funny! really really funny..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

  3. echah, dah double confirm ngan org tu. dia kata dia memang lupa, sangat lupa. esok nya baru dia teringat. dia kata echah tak reply sms dia, dia ingat echah merajuk. merajuk ehh? ala sian bucuk dia… hehehhe

    p/s: org tu minta sorry sebab lupa.. *wink.wink*

  4. tata, yeay, sebaya la kita…

    tata [lagi], kem salam sket kat orang yang lupa nak wish tu eh. hehe๐Ÿ™‚
    cakap ngan dia cacah tak marah pun…kelakar ada lah…masa dia wish tu cacah takde kedit nak balas hehe๐Ÿ˜›

  5. my opinion on the cartoon strip:

    bukan sebab nanti dia kena clean up the mess, tapi memandangkan depa tu lebah, maknanya the wife has to extract nectar @ honey from the flowers la! don’t u think so?

  6. hahahaha…bestla tekaan faruq….

    btw…aku still cant find the rite hadiah 4 u la……kang aku bagi spongebob lagi musti ko tanak kan..

  7. AyUmi…i owe u a tag…hehe…[ke kau dah lupa..kalau lupa okay jugak..]

    mama…faruq memang bijak…takkan tak tau lagi…hadiah?..aku tunggu… hehe๐Ÿ˜›

  8. sebenarnya nak buat special entri utk akak aritu tp kenapa ya saya takterbuat?hmm.. really sorry bout that. and sorry sbb salah wish umur. hehe. aaa! baru ingat.. ada exam time tu.. aiseh.

    p/s – saya blanje akak tgk wyg bln dpn la eh? da pokai la bulan ni.. huhu

  9. ixora:
    akak nye besday 18 nov, sama dgn nono
    nnt kau buat entri..

    sila tulis dlm planner kau. ok?

  10. AyUmi…mintak la ngan mama tu..dia memang suka koleksi spongebob ni hehe…

    mama…ada permintaan tu…๐Ÿ˜›

    ixora…tak pe pun. rilek lah…wish pun dah okay ajer…

    kak nana…amboi…warning siap tu…hehe…ixora, awak kena aware tu…๐Ÿ˜›

  11. haha. kelakar la faruq. ari tu aku tengok spongebob yang dia jadi waiter yang bersopan santun tu. hehe. kelakar la spongebob. tapi aku selalu lupa waktu siaran dia. kalau kat kampung adik aku si baby tu yang ingatkan selalu.๐Ÿ™‚

  12. ye..sama dengan nono…

    kalau kau lupa…dua piranha dah bersedia nak terkam kau!

    Hahahahahaha…

  13. faruq dan echah: tu la aku kata spongebob tu mmg kelakar….

    ayumi: biar aku survey dulu koleksi spongebob yg ada dlm pasaran yea…..(kali ni mungkin nak bagi echah kawan si spongebob yg sexy ahahahaaaa)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s