Piknik!

ila [the rockers], azy [yang ayu], me and hani...after a tense war with the fax and copy machine...
ila [the rocker one], azy [yang ayu], me and hani…after a tense war with the fax and copy machine…

After having though weekdays, at last I could sink all of the hard [an unncessary] thoughts and troubles deep into the Sg. Tua cold water. Yeah, I’ve had good time with the colleagues at Hutan Lipur Sg.Tua, Ulu Yam, last Saturday. I’ve washed away all the sad and hurting things there. It was nice and rejuvenating, to be able to lay my head on the cold stone and let my body floats and just close my eyes. Huhu. Syok!

Anyway, on Friday, my workload could weight a tonne. Hehe. I know, I am exaggerating. Tapi memang banyak, that I didn’t get to take my regular Friday 2 hours lunch break! I’ve worked so hard, and at the same time I had to juggle the personal problem. Luckily, I was not influenced by the personal matters. It seems that I have the potential of a professional personnel. Hehe. Yeah, now I am praising my self. What ever.

I could be very sad on Friday, but somehow, I just felt like I am hurt-proof, that the sad news was not sad enough to provoke my sadness nerve. Heh. Anyway, I think I am fine, I will get better in time. Thanks for the support given, and I love all my girlfrens for keeping things always lovely and beautiful for me. I love you guys very much. [those who understand, will understand].

I’ve had nice weekend. Thanks to all for making my days. Love you guys!πŸ˜‰

p.s : Do share your weekend’s activity, whatever it is, hope you guys had fun too.

p.s.s : It’s Monday, welcome back to work!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Piknik!”

  1. ingatkan letak gambo piknik… sekali piknik kat opis upenyerr…
    weh.. giler rock lah si ila tuh.. rock sopan.hehe

    Baguslah mu keluar bersuka-sukaan arituh..kurang risau aku.
    anyway.. u know we r always around if u want to talk ..

    okeh?

  2. faruq..heh. kau nak suruh aku confide in you tapi setiap kali aku nak cakap ngan kau sure kau buzy. menyampah!

    nolee…thanks babe.πŸ™‚

    faruq, sibuk ah! heheπŸ˜‰

    buzzy, memang syok!

    knizam…tu memang best, piknik n bbq. ooo pakej yang baek punya tu…

    gambar piknik? tunggu…

  3. ala lalaaa ecah..siannya..sori tadi tak dapat temankan ke parlimen..btl2 bz la….apapun..kalau ada apa2 nak share just let me know..bz tu perkara biasa, dah nama keje kan……

  4. faruq, selalu kepoh di blog orang jer…bila nak hapdet ur own blog…

    sally, no probs. aku gi ngan seorang pegawai yang best tadi. haha.πŸ˜‰

  5. aktiviti hujung minggu saya? ahad lepas saya baru saja nak memanjakan diri lepak depan tv sambil tgk top gear. tapi kakak saya menghalang niat yg murni itu dgn memaksa saya ikut dia ke jakel utk carik kain langsir. saya menyeret kaki ikut dia. hahaha akhirnya saya juga yg jadi counselor dia, pilih kain apa dan kaler apa. tapi yg besh nya semua itu dia yg bayar! har har har.. jadi tak sesia la niat murni sy itu dibatalkan. hahahahahha lagi.

  6. tata, baguslah tu…spend masa with ur sis…rancangan tv tu bile2 pun bleh layan…selain mengeratkan hubungan silatirrahim dapat juga membantu buat pilihan…hehe…

    mama…sebuk je…ahah..tunggula..nanti ada masa aku stori…πŸ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s