It’s okay.

I cry. But it’s ok.

What can I do. You have money. Maybe you didn’t mean to hurt my feeling. But, you owe me a treat on my birthday which you didn’t yet make it up to me.

I didn’t expect that I’ll be crying. But what can I do.

p.s : Sedihnya.

p.s.s : Kalau saya tahu baik saya lepak di rsd lama-lama sikit. Saya benci.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

24 thoughts on “It’s okay.”

  1. echah, bukan aku kan? aku tidak janji untuk belanja mu huhu.. takpe, nanti aku bagi mu kek yang cumelllll… jangan bersedih lagi..

  2. apehal la pulak ni? opsss, aku tak banjer ko makan lg kan? tapi hari tu aku dah beli bahan mentah untuk dimasak kat umah mu. can’t be me rite? pastu lak, aku takda kaitan ngan RSD kan? kompom bukan aku.. hahahahaha… (jahat tull)… meh meh.. aku bagi ko satu sesi kaunseling percuma….

  3. hahaha…gua rasa gua la yg dimaksudkan…hahahah
    betul kan…kan..kan….sebab gua memang selalalu kantoi….hhehehe

  4. paris, paruk, pirate [3P]…bukan koranglah..korang la yang menyapot aku selama ni…thanks for always being there for me…can’t thank you guys enough…

    kantoi, kalau dah terasa tu, cepat2 la buat tindakan untuk menyejukkan hati aku ni…

    AyUmi..yeah, promises meant to be broken pun kan…aku okay…

    knizam…rsd itu…nanti saya bagitau..

    buzzy…i m okay dah…thanks!

  5. i’m here!! i’m here!!

    baca ayat AyUmi tu kan, aku bayangkan dia tgh terlompat² dikerumunan org ramai. echah i’m here! i’m here!😆

    *kerumunan == is that even a word?

  6. chah,

    pernah rasa awan terpilu begitu especially bila orang yg sgt special kepada kita dah janji, buat kita tertunggu dan batalkan segala appointment kita yg lain, tapi last2 dia tak dapat tunaikan..

    buat saya rasa berjauh hati dan menangis walaupun saya cuba menahan sekuat hati untuk tidak menangis..

    and bila dia perasan saya dah berjauh hati, baru nk fulfill promise. buat saya hilang mood, tak mampu untuk senyum dan rasa happy walaupun dia dah tunaikan janji. lagi sedih ada..

    moral of the story: tak payahlah berharap utk hati kita dijaga dan digembirakan orang lain. it’s up to us to take care of our own self…

  7. shida…cool! cheer up. rilek eh.

    orang yang buat janji macam tu then lupa, kadang2 tak worth our time pun. tapi tulah, kita ni kan baik…so apa2 saja kesilapan orang kita akan abaikan, hoping that someday he’ll get it right, tapi kadang2 kita jugak yang hampa…peluang kita bagi banyak…tapi satu pun tak digunakan…so, last2 kita jugak yang penat dan letih…

    fikir satu je, everything happens for reason. ada rahmat di sebalik semua yang berlaku. positif okay. sedih buleh, tapi jangan berlarutan. find someone to confide in…kalau dah terasa tak larat sangat nak simpan, okay.

    take care.🙂

  8. jangan arrr sedih2… kalu lu sedih gue lagi sedih taw… pasal tiap2 tahun gue sendiri pun lupo tarikh lahir gue… apetah lagi worang lain…. hehehehehe… ok nooooo….

  9. alaa.. jangan la sedih2 kak. saya ingat lagi janji2 manisku tentang wayang tu cuma blom berkesempatan nk g putrajaya je lg. huhuhuhu

    ok2. 14hb Wall E kuar. jom~😀

  10. jehan… speechless…

    cicak…hehe…okay aku dah tak sedih2 lagi…

    ixora, sound nice. want me to book the movie or not? KIT ya, will you?🙂

  11. mama…sabar…rilek okay. apa kata kau mentor kan psuk dan psub itu semoga mereka cepat2 belajar dan jadi mantap macam kau…err…kim salam kat psuk2 yang comel itu eh.😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s