Examsitting…

with soleha and ina
with soleha and ina

*examsitting=jaga periksa…buleh?, as in babysitting, can not?

I can say it out loud as the exam is officially over, the first stage, I mean. Yes, friends, I offered myself to act as the Ketua Pengawas for the SPA 41 exam, last Saturday. It was tiring, but the exprience is, of course priceless. As I had missed the opportunity to involve in the randomsocializing [or peeahsee] before, the examsitting is if not close to the peeahsee, the responsibility is about the same. It’s one of many stages to get to the post. Any 41 post.

I was thankful to be given the chance and trust to lead other officers in this examsitting, I couldn’t thank them enough for helping me as it was my first time. Hehe. I was so kalut sometimes. I even forgot to take their attendance. Luckily all of them had passed me their claim form so that I could take it as their proof of attendace. Huhu. Anyway, the process ended at 6.30 pm. [The process : Taking the answer sheets and all used papers and questions booklet back to the espieh.]

The papers are all confidential! God knows how was my feeling. The fear of in case someone knew I got the questions papers, and what if they tried to steal my car [jiji] or the broke into my car or whatever possible, in order to get the papers [questions]. Huhu.๐Ÿ˜›

I’m glad it’s over and I think I am ready to do it again. Hehe. Luckily, maybe that there were only 62 candidates. There were 150 of them on the list, however.

p.s : Hopefully they had done their best.๐Ÿ˜›

p.s.s : Happy monday!

p.s.s.s : Tahniah kepada abang zahack dan beth di atas kelahiran puteri pertama beliau, zafeera nuralesya.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

21 thoughts on “Examsitting…”

  1. buzzy…AyUmi sakit tekak seasonal…biarkan jer…hehe๐Ÿ™‚

    rizuan and ahkon…saya jadi ketua pengawas ni sebab nak tolong bebudak opis jer…ganti orang sebenarnya…dah takde plan sangat kan weekend..

    shida…huhahuha jugak…tapi sikit2 takpun balance la kan…heh

    kak nana…AyUmi takde pape rasanya…saja je tuh…

    mama…Alhamdulillah…๐Ÿ˜›

  2. aphal AyUmi ehem ehem kat sini ni? ada cerita lain di sebalik cerita ini-kah ecah? haha.

    btw wah bestnya jadi invigilator!

  3. tata..macam tak kenal buzzy…

    en_me, jelita ke? yak a au! thanks.๐Ÿ™‚

    faruqy….AyUmi ehem ehem di mana saja nampaknya…haha
    memang best jadi inigilator….

  4. knapa berlatarbelakangkan kinokuniya? erm. bukan gambar di hari kejadian examsitting ke? ke area bangi dh ade kinokuniya?

  5. oren, background kinokuniya tu semasa di klcc last week…
    kat bangi mana ada kinokuniya….huhu…
    gambar tu sekadar gambar hiasan jer…takde kena mengena dengan kejadian axamsitting…๐Ÿ˜‰

  6. weih ecah, aku nak jadik penjaga exam gak bole ke? aku lepas ni tak balik shah alam, aku pi hulu langat. bos aku merajuk bila tau aku tukar, hahahaha

  7. fadh, aku pun tak tau macam mana prosedur sebenar nak jadi pengawas exam ni….ari tu aku bidan terjun jer…kebetulan orang tengah carik orang…aku offer la…๐Ÿ˜›

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s