Yeay! Finally!

*exam can be very depressing, right?

Alhamdulillah! akhirnya saya lulus peperiksaan ini! Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan moral, housemate dan kawan2 yang membantu saya semasa study…

Saya juga nak ucapkan selamat ulang tahun yang ketiga kepada kawan 105ers! It’s been all good three years of our time in service! All the best in future! Cheers!

p.s : All the best kepada kawan2 yang sama2 amik exam ari tu! Semoga dapat yang terbaik!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Yeay! Finally!”

  1. chah tahniah … wah buleh confirm 44 terus nie dah lulus ptk hoho … paroq .. go for it! paper khusus tidaklah susah sangat … muahahahahaaha…

  2. buzzy, terima kasih!

    pirates, insyaAllah….nanti aku belanjer…

    shida…selebrate? tengok bunga api…hehe…

    faruqy, come on! you can do it!! thanks for being the great host semasa malam menyaksikan bunga api….

    paris, terima kasih!!!

  3. thank you ecah. ala it was nothing la. if anything, i would like to apologize for leaving u masa mula-mula tu.

    paris, kamu boleh la cakap, kamu cemerlang, gemilang dan terbilang. saya dah sign up for exam bulan 12 ni. doakan kejayaan saya!

  4. oren, terima kasih. tapi still tak leh lawan kehebatan kau…😛

    faruq…takde apa pun…okay je kau tinggalkan aku..buleh makan bihun goreng dulu..[opss….puasa…] thanks so much bro! best of luck for the next exam!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s