The W.

*W is an alphabet before X.

Last Friday night was spent with lots of unknown people, brought by litiumonline and hosted by Faruqy [thanks to Ayumi as well for initiating the date, ehem!], a get together to watch the MIFC Final Night. Met Paris, Jimi Baik and Zahack there too. For pictures[of fireworks], go here.

Saturday, nolee and I did some shopping to prepare for the Ramadhan, cooked lunch and spent the evening with en.zul. It’s been a good one month since the last time we went out together. Watched two movies, as usual. Hehe. Dumb movies, the Love Guru and the Zohan. Nevermind, he’s paying haha.

Sunday, went to Jusco Equine with en.zul. He decided to donate some blood. Eeee. He persuaded me to do so, but the doctor told me that I was not fit enough to donate blood. [I was coughing, really] Doctor said my blood might be contaminated with virus, but en.zul didn’t believe it, he thought I was just making it up. Gilo ko? He did donate some blood though. So I just waited for him, sitting next to his bed [or chair yang boleh dipanjangkan tu…ala dentist’s chair..], watched the blood fiiled in the sachet [or whatever they called it]. 

At night, we went to surau with sani, nolee and amni to perform terawih.

I had my first buka puasa with my uncle’s family yesterday at Ampang.

p.s : Dear all, Selamat Berpuasa!  

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

26 thoughts on “The W.”

  1. pernah dulu, saya buat report nak hantar kat bos. secara kebetulan key W rosak, malas nak tukar keyboard saya gi taip UU. my bos tanya balik, apa tu? saya jawab, double u la. hehehe

  2. paris, selamat berpuasa…sukalah tu dapat jompe enche karim!😛

    faruq,gambar macho tu bukan selalu berlaku kan…hehe

    AyUmi, selamat berpuasa. thanks for the birthday gift!😛

    niza, hehe…alhamdulillah, takde rasa apa2 pun masa tengok darah tu buleh rilek jer….

    tata, cool lah! abes bos cakap apa? heh… gile kreatip…

    tata….jgn le tengok luka yang berdarah….tapi berdarah di luar okay je kan…luka di dalam…aiyooo bila mau sembuh…
    🙂

  3. aku membayangkan ecah melihat darah dan pengsan ketika itu.. auwww…

    too find the rare alphabet between w and x is hard…because it is almost doesn’t exist.. woww i mengarut.. crap..

  4. nolee…aku pun tak ingat apa perasaan aku tengok darah tu…macam biasa jer kut…huhu…

    ye, mu ngarut doh ni aku pon tak paham….😛

    ixora, if u take it as weekend pun, it doesnt matter….it fits…hehe🙂

  5. tata : tu kira mcm dari luka yang berdarah la. darah tu mengalir masuk dalam bekas darah tu. huhu…. aku kalo buat blood test, mesti x berani tgk masa orang tu amik darah aku.

  6. buzzy, itu bukan luka namanya…tapi semalam saya tengok lengan en.zul macam lebam je tempat nurse tu cucuk. hmmm…. buzzy, blood test tak sakit la mek! hiiii….

    fadh, kau datang la putrajaya…bleh bukak pose sama2…baru aku belanja…kalau aku turun bangi kau la kena belanja aku…best tak idea aku?

  7. mmg laa amik darah x sakit. tapi, saya still x berani tgk darah tu mengalir keluar dari tgn saya dan masuk dalam picagari tu. aiyoo… time menaip ni pun dah terbayang camna rupa darah tu. ^^;

  8. ahaha aku pernah derma darah, tapi darah aku mengalir slow sangat. last2 nurse tu amik setengah je dari jumlah sebenar yang dia nak. mana taknya, nak dekat setengah jam baru separuh penuh je berisi. hehe gua nervous kot.

  9. haha..kelakar la buzzy…saya tak pernah terbayangkan pun benda2 gitu…tapi betul, orang kata, kalau takut, jangan tengok masa jarum cucuk tu…baru tak terasa sakit. ari tu, nurse tu amik tangan saya masa saya tengah sign borang…dia amik tangan kiri, then dia cucuk sikit…tak rasa sakit sangat pun…

    faruq, darah kau tak nak kuar ke, kau nervous ke…mungkin sebenarnya kau kedekut…hehe…okaylah tu, asal niat nak derma…separuh pun boleh….
    🙂

  10. bos saya tak leh nak cakap apa aaa.. lagi pun dia yg kodokut tak bagi tukar kboard sape suh? hahaahh (itu bos lama)..

    BB tak kan tgk darah pun hang takut? dah tu agak² nya air sirap yg kaler cam darah tu pun takut jugak ke?😆

    ps: seb baik tak pilih theme ni tadi. dah pilih dah tapi cancel.

  11. haha…pandai tata kenakan bos…

    tata, air sirap tu sah2 cair mek….darah kan pekat…heeeee….

    p.s : kenapa tak guna jer theme ni? ok je kan kalau sama…huhu🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s