What?

*happiness is not perfect until it is shared.

What did I do this weekend.

I took Jiji to Proton for her regular check up. A friend pointed out what’s wrong with Jiji like, the alignment, which I noticed it too, only to get confirmed by him and the brake was not good enough, which I didn’t even notice as this is my first year of driving. Okay. Thanks to him, so I went to Proton with something else to say rather than to just let the mechanics do the regulars. It’s the second time I took her to service, before this, Sani the cool brother managed to take jiji for service.

Spent some time with oren and fish, then we went to param to buy some food for buka puasa. We noticed that the crowd there was not as big as on weekdays. So we had our time went around the param 2-3 times searching for our regular/favourite foods.  I bought kueteow goreng and chicken wing. The same thing I’d buy at Pasar Malam. This was after two straight days of eating nasi kerabu for berbuka. Heh.

Sunday was spent at home. Sleeping and more sleeping. The weather was good. We [nolee and I] managed to wash and dry the clothes [that we managed to collect all weekdays] hehe.

Went to Mines for buka puasa with Nolee and Sani.

p.s : Takziah to en.zul. His grandparent passed away on the night, Friday, 5th Ramadhan. Al-Fatihah.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

31 thoughts on “What?”

  1. buzzy…biasa jer tu…banyak tidur jer pun…kesiannya weekend pun kena standby di office…take care okay!

    fadh…bawakla kete kau berjalan2 ke putrajaya atau pun ke seri kembangan…kita cari dvd….nak? heheh😛

  2. Echah:
    Kak Nana dah tak bizi bila submission tax dah abis.
    Saya ni kan keje bermusim.
    sekarang waktu utk berlemau-lemauan.

    Hehehe..

  3. sedapnya nasi kerabu…tapi sayangnya aku tak lalu mkn nasi skrg ni…tapi chicken wing tu memang menarik la…..

    p/s: aku bz la sejak last week..benci betul..org lain bulan posa rileks je..aku ni ha….bz jer……..

  4. knizam..ah ah tukar theme…saya memang selalu tukar theme pun kan…hehe…tak nak jenguk blog encik sebab mesti banyak gmbr makanan…hehe..

    kak nana…owh bagusla kalau tak bizi…saya agak bizi sekarang ni…

    mama…patutla lama tak nampak kau….kol pun jarang sekarang…kalau aku kol pun selalu tak berangkat jer..tapi takpe…demi kepentingan perkhidmatan…

    chicken wing…yummmy tapi bulan puasa ni selera makan berkurang la…
    😛

  5. kak nana adalah satu makhluk yang tidak makan ayam….oleh itu chicken wing tidak menarik perhatian beliau. manakala mamawafiy pula tergolong dalam golongan yang tidak makan daging…owh ho..kawan2 ku semua nya ada citarasa masing2. saya pula seseorang yang makan kedua2nya…🙂

    abang….erm…maksudnya, kalau 9 bulan tu 16800++ tu kira normal la tu…eh…🙂

  6. kak nana and niza….owh…kete niza nama jojo eh…haha….🙂 echah lupe…..😛 apa plak projek kak nana ngan mata jojo nih…mata jiji yang hensem tu dah ada kan?

    fadh, orait…ada masa bagitau lah….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s