Cari T*azril?

*tazril is the “thing” they are looking for?

I have a friend name T*azril. He is such a good friend. Handsome, understanding…Kind and cute, charming etc.

I have just found out that there are not two but three terms involved tazril led the readers [or not] to my blog. What to do? Should I thank you taz? Or should I be amazed of what a famous friend tazril is…Or should I wonder who introduce my blog, making statement like, ” kalau nak kenal tazril, pergi blog dia ni…” Manala tau kan? Hehe…

What it is that more intriguing is, there is the term, “tazril echah” hmmm..apakah? Aku nak gelak!!! Ini anyway, me with Taz…hehe…

p.s : It is funny and unexpected thing that we would never know will happen, but do happen anyway, that’s why life is great.πŸ™‚

p.s : He is a great friend and brother!πŸ™‚ I recommend him to anyone, but I can’t guarantee if he is available. Are you taz?

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

27 thoughts on “Cari T*azril?”

  1. kak nana, tazril bukan orang ampang [rasanya] hehehe

    buzzy, yang ni buzzy tak pernah jumpe, ari tu jumpe si T.M…

    mama…kalau orang cakap macam tu, maksudnya aku lagi glamer dari taz la…eh? hehe..

    AyUmi, erm tak sempat nak recommend kat kau…tapi maoi pun cute jugak kan…[ops!]

    liyana….familiar…mungkin pernah jumpa dia kut…πŸ™‚

    Faruqy…hmmm…susahla AyUmi sekarang…satu line ayat pun Faruq dah tegur..

    Paris….tazril is yours ke? hehe…diam diam diam…

  2. hik hik hik berchenta AyUmi ngan maoi kat sini.

    BB, kau kan ke ejen pelancongan. apa kata ko bukak satu leh aku keje ngan ko.. hahah

  3. rizuan, takleh masuk line…sebab aku tak pasti dia available ke tak…kalau available pun aku tak nak…he’s good at being a brother…and i love him for that!

    maoi, AyUmi…ye…blog aku menjadi saksi percintaan korang…πŸ˜›

    tata dan BB…apa2 la…semoga berjaya…BB, hujung tahun ni mungkin echah nak gi berjalan2 ke penang lagi…huhuπŸ˜›

  4. ayumi : ek elee… kerek la pulak lu ni.. hehe.. love u too..πŸ™‚

    aishah : sorri ye.. menempek kat sini..

    faruqy : ape ni?? lu sepatutnya support gua.. haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s