Thanks to Friendster!

It is undoubtedly that friendster did help a lot when it comes to searching for friends, long lost or new. But now, with it enhanced blog’s interface, I did fell in love again. I can view the old posts from my friendster’s blog! The innocent, funny and sometimes witty thoughts I’ve never thought I wrote, were there. Since 2005. Sometimes I wonder if I really had been there, done that. [the things I’ve wrote there]

Hehe.

Thanks friendster, even though there’s always a challenger, i.e the new rocking facebook, I think I’ll stick to you. Facebook, also, I am still a member there though. Hehe.

🙂

Check it out. Click here.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Thanks to Friendster!”

  1. dashboard dia pun ada lebih kurang wordpress, cumanya dia takde la statistic smua…cuma ada theme pilihan, and comment and manage post. cuba la bukak. macam fun, though choices for the theme tu agak limited.

  2. Knizam…facebook memang kool! ada game la, duit raya request la…macam macam ada… tapi friendster dah lama ada…so banyak memories zaman silam dan zaman kegelapan ada kat situ heheh…

    fadh, kau memang tak suka berkawan….😛

    kak nana…memang doh kak nana…ada lawan bantal la, ada pet la…😛 have fun!

  3. i just went through your aishah-di-sini spot. waaahh. cantik sangat. my fs blog dah lama gila tak update (elleh! baru beberapa bulan jer!), so i didn’t notice any changes.

    well, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat meluah rasa, kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s