Tag : Senyum Seindah Suria

Saya telah ditag oleh buzzybug. Saya dah pernah tengok tag ni kat blog2 lain, dan sesungguhnya saya tak pernah faham keunikan tag. Gambar sekeping pun boleh ditag rupanya…Okaylah…saya layan jer tag2 ni…

Bagaimana caranya?

1. Copy gambar di bawah lalu posting di blog anda.
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka.
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

Okay, minimum 5 bloggers yang saya kenal…untuk ditag…[kalau ada masa buatlah…]

Okay kawan2…selamat update blog!🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “Tag : Senyum Seindah Suria”

  1. senang gak kak nana….

    buzzy, bizi tu biasalah cuma agak tertekan kerana mood raya sudah menguasai diri ini. boss pulak nak cuti lama lepas raya, so semua kerja dia nak settle before raya. wth!😛 sabar je lah…

  2. aku rasa aku tak nak sambung tag ni cah, maaf. sebab aku rasa orang yang mulakan tag ni keji. dia nak promote blog dia. if you look closely, you’d see that there he/she has taken the liberty to put in the URL to his/her blog. aku dah pernah kena dah tag ni sebenarnya. I refuse to do it. sorry again.

    haha btw, awat mung musykil samada aku akan buat atau tidak? aku ada hutang tag lain ke? hehe~

  3. aha..aku tau kenapa aku ada di no 1 list kena tag tu..sbb aku dah laaaaama tak update blog kan…
    ok ok esok aku jwb tag..(stlh bebas dari kerja dan kerja di dlm mood raya…)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s