Raya di Desa…

Desa Petaling, kat umah maoi…hehe…

Hari yang best. Walau penat….

mari beraksi bebas!

hehe…

AyUmi, me and kak nana..

Tengs to TP for the happy snaps… hehe๐Ÿ˜›

more here…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

24 thoughts on “Raya di Desa…”

  1. buzzy…memang best…kalau buzzy ada tentu lagi best!

    puan landak…hihi tengs…[ni semangat nak masak lagi nih] tapi memang best bila kenalkan husband kau… en. landak… hoho…

    lanun, insyaAllah… tak sangka lit ingat lagi husband kau… memang best… lanun dan en. pikin nanti bawak lanun jr. hehe…

    AyUmi…hauuuu doakan aku pun berdua2 an la masa tu…hoho..

    famia…kau yang tapau semua kan? aku tapau kek ceklat litiu, kek batik jane, kuih raya kak nana and air bandung kau jer… wah..banyaknya! hoho… tengs, dessert kau memang syok!

  2. haha.. woi woi.. kek ceklat aku x dpt tapau tau.. xde bekass… kek batek x sempat jamah.. da kene kidnep… kuih raye kaknananyeee dapatleee.. besameeee air bandung saki baki.. rase seperti baru balek berniage pulee..

    dessert ituu seroonok di makan besama kesejukann..
    syiokkk kann..~~

  3. landaklaut:
    aku tak dapat jumpa kau. sabtu ni aku nk dtg umah kau la.
    boleh?
    aku g BTR sabtu ni.

  4. owh, owh! i looked huge!

    apapun, nasib baik raya puasa ni setahun sekali jer… after this kena start balik fitness programme..

    chah, mi goreng mu sangat sedap๐Ÿ™‚

  5. famia…ala…takde rezeki engkau…abis plastik yang banyak kitorang tolong angkat tu ada apa? aku ingat ada makanan…. huhu

    kak nana…tapau kek….sama la kita…

    shahsulong…takpe raya sekali setahun jer…me goreng special mestilah sedap…hihi…tengs…

    oren…itu la shahida…aku pun jumpe2 kat umah maoi..gile tul…

    faruqy, oh yeah aku berdansa sambil memasak jer…hoho tuan presiden tak buat show, takkan aku nak steal lime light pulak…๐Ÿ™‚

  6. ecah : auw.. malu la ai! jgn puji lebih2!! haha~

    nana : Kene jadi selebriti baru leh masuk sehati berdansa~. Lgpun laki aku tu nampak je besar, tp die bukan larat dukung aku..hahahah…

    parok : takpe parok, taun depan ada lagi… Lagi hebat ecah berdansa.. maklumla ada setahun nak prektis. haha~

  7. kak nana…lanun memang ada bakat terpendam tu…

    faruq, takpe, next time adalah rezeki nak gather2 lagi…rilek bro…

    lanun, okay la tak nak puji lagi…huhuu… tahun depan? ohoooo…

    kak nana, ada rezeki nanti dapat la jumpe en. faruq… sabar la.. :p

  8. oren: hai.. lama gile tak jumpa. dengan fish selalu gak terserempak. dengan mid jarang sikit..

    em, rasanya saya akan lebih aktif dalam aktiviti sosial ni. kena keluar dari bawah tempurung, hoho..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s