The Lists.

The books I think I’ve lost
i. Mr. Commitment – Mike Gayle
ii. For One More Day – Mitch Albom

The person I could appreciate
i. friends
ii. boyfriend.[haha]

The things I’d love to do more
i. lepak2 with friends, really miss the time and fun we had at mamaks
ii. windowshopping with girls, mines would always be the okay place…so much to window and so many things we can afford
iii. reading
iv. watching movies
v. listening to good music
vi. eating
vii. bowling
viii. sleeping

Things I am happy about
i. got many friends around…
ii. having a good job…

Wah merapunya. Best kan masa kecik dulu. Cikgu bagi satu perkataan jer, then kita kena bina ayat dari perkataan perkataan yang diberi. Biasanya nak bina ayat tu sekejap jer, part nak cari nama untuk diletakkan dalam ayat tu yang lama. Nak letak nama glamer2 ajer…
Contoh :

perkataan : lambat
ayat yang dah ada : xxxxxx lambat ke sekolah.
masalah : xxxx itu ialah nama orang…nak fikir nama tu yang lama tu… :p
keputusan : daniel lambat ke sekolah

Kiranya daniel tu nama paling glamer la buleh difikirkan zaman sekolah rendah dulu.

Wah makin merapu nampaknya. Malam ni saya nak gi Seremban. Ada kawan kawin. Saya punya majlis tak tau lagi la bila. Hihi. Pergi orang punya je lah dulu.

Bye, have fun weekend!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “The Lists.”

  1. buzzy, hoho masa mula2 nak tulis tu macam banyak je idea…tapi bila dah tulis terus tak ingat nak tulis apa…sepatutnya list ni merangkumi pelbagai isu, tp tulah….tak kesampaian…

    en_me, hoho…belum ada calon lagi la…

  2. kak nana suka nama mcm:
    Ali lambat ke sekolah.
    XXX ialah ALI.

    XXXX suka tocang rambut.
    Aminah suka tocang rambut.

    oh, kak nana x suka nama glamer2.

  3. beb, kamu tak hilang la Mr. Commitment, kamu pinjamkan kat saya, tak ingatkah? beria-ia kamu nak suruh saya baca. Tapi I just can’t bring myself to start reading it la, sorry..😉

  4. hoho faruq…haha…tobat la aku lupe…thanks for keeping it safe. i didnt ask u to return it, well it is here in the office, if u feel like want to read it…just tell me. i’ll have it send to you. haha.😛

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s