M$$ M$!

Name : aishah
Sisters : 2
Brothers : 5
Shoe size : 6
Height : 159cm.
Where do you live : Seri Kembangan.

Have you ever been on a plane : yes
Swam in the ocean : tak reti berenang, tapi penah mandi laut pakai jaket keselamatan. boleh la kut
Fallen asleep at school : haha selalu lah…masa exam pun pernah tertido.

Broken someone’s heart : pernah…😦 .
Fell off your chair : pernah. sape yang tak pernah tu kira tak normal! hahaa

Sat by the phone all night waiting for someone to call : pernah! bila orang kata nak kol kan…
Saved e-mails : selalu…tambah2 kalau pasal kerja…tak pun, email2 yang menarik tu..nak forward kat orang lain pulak.
What is your room like : ada katil queen, cadar warna pink! almari.  meja letak barang, ala2 meja solek..rak buku, drawer tepi katil, meja kecil letak kipas, ada kipas meja tu, ermm ada rak baju untuk baju lipat2…hmmm bilik ala-ala bersepah tapi ayu…
What’s right beside you : a printer. and many things else…
What is the last thing you ate : Asam pulas yang pembalut kaler2 tu…jumpa kat rumah, beli masa nak balik dari kampung lepas raya ari tu…

Ever had…
Chicken pox : yeah. pernah. masa form2 jugak, 1996.
Sore throat : pernah.
Stitches : tak pernah lagi, alhamdulillah.
Broken nose : pun tak pernah…

Do you Believe in love at first sight : not really….hoho..tapi saya allergik kalau tengok lelaki2 cute dan hensem…adakah itu love at the first sight?  )
Like picnics : suka, tengok la sape2 ahli2 piknik itu.

Who was/were…
The last person you danced with : the girls, masa berpoco-poco di BTN bulan 2 ari tu..chicken dance yang best tu, yang boleh tukar2 partner tu…wow!
Last made you smile : my colleague. hihi.

You last yelled at : sape2 yang park kete di tempat yang dilarang parking yang menyebabkan kesesakan lalu lintas. tapi dalam kete, takde orang dengar…kalau yang ada orang dengar ialah semalam….saya jerit kat taufik.

Today did you…
Talk to someone you like : yeah. I talk to them only if I like them, okay. hoho
Kissed anyone : nope
Get sick : nope
Talk to an ex : nope
Miss someone : yes…hoho

Who do you really hate: entah lerr… nobody at the moment.

Do you like your hand-writing : yeah. of course, lebih2 lagi di kala mengambil minit mesyuarat.

Are your toe nails painted : yeah yeah, with henna…

Whose bed other than yours would you rather sleep in : mine la. tadi saya balik rumah sekejap masa lunch, tido! hahaha

What color shirt are you wearing now : black.

Are you a friendly person : most of the time.

Do you have any pets : my family do take care of some cats. me, no no…

Do you sleep with the TV on: sometimes. especially on weekend. and whenever I am watching tv alone. the latest was when I was watching csi miami…last wednesday.😛

What are you doing right now : jawab ini tag la.

Can you handle the truth : yeah. though it hurts. have to anyway, sooner or later.

Are you closer to your mother or father : mother.

Do you eat healthy : not really, though trying to.

Do you still have pictures of you & your ex : entah. maybe. don’t really have the real ex anyway….

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : friends…

Are you loud or quiet most of the time : loud. saya sangat kecoh okay!

Are you confident : sometimes.

5 things I was doing 10 years ago
– masih di sekolah
– belajar
– bermain2
– intai abang senior yang hensem…saya panggil dia Mr. Hair sebab rambut dia hoho….hensemnya dia…

-rajin salin notes dengan pen kaler2

5 things I would do if I were a billionaire
– bayar hutang
– melancong bersama keluarga
– duk rumah
– beli rumah
– start family business..hoho koya!

5 of my bad habits
– bertangguh
– pemalas
– beli baju pastu tak pakai
– tak reti parking
– cukup la dulu..

5 places I’ve lived/living
– Bukit Sireh [dari kecik sampai sekarang]
– Besut [duk asrama]
– Penang [duk kolej]
– UPM, Serdang [duk kolej]
– Ampang
– Putrajaya
– Seri Kembangan

5 people I tag
– malas tag sesape la…

p.s  : abis hutang. hoho.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “M$$ M$!”

  1. Kak nana, yeh, ampang is one of the greatest place to live…dekat kl…public transportation pun senang…

    buzzy, jawapan copy paste tu di tempat yang boleh jawapan standard sahaja… hoho

  2. i guest, ramai orang malas nak tag orang lain pasal dia tahu betapa azabnya nak settlekan utang tag.

    me? settle tag bila keje tengah berlambak. malas😉

  3. nick, it’s not all though. it s just a part of a summary! haha

    shida….u knew it. what if i just tag u to do this? haha.

    my friday is not very good. hoping it’ll turn happier by the end of the day…😦
    *pray*

  4. tido masa exam? hahhah sama la kita. masa tu exam SPM paper kimia. dgn selambanya tido. biler celik nampak kertas kaler biru, terus popup owhoho aku tgh exam SPM sebenar ni. tapi mata tetap jugak berat, so tido je la. hahah

  5. tata, echah tertido tu masa monthly test jer..takde la teruk sangat. masa form 1. haha. teruk giler…

    cikf, hihi ayat mesti kena baik punya…🙂

    shahsulong, silakan la. tak cukup tapak tangan, nyiru saya tadahkan.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s