Saim.

*saim-kawan-kawan.

Selasa.

Melawat Ina dan Azra yang baru dikurniakan baby girl. Baby sangat comel. [takde gambar]. Sebab mak dan ayah dia pun comel. Namanya Lydia *Adrina tak sure. Bila tanya azra, nak panggil baby apa? dia jawab,

nak panggil dia baby jer. nanti bila dia dah boleh cakap, biar dia pilih sendiri nak panggil dia apa

Hehe. Canggih la azra. Tak sabar tunggu baby tu besar dan boleh bercakap. Kalau ikut azra, memang banyak cakap. Tapi kalau ikut ina…sangatlah lemah lembut.

Ni ina masa pregnant dulu…[sofia, ina and me]

meja-044

 

Selain melawat Ina, yang dulunya adalah housemate, dapat juga berjumpa bekas2 housemate yang lain, sufi dan ira. Rindu betul. Nice to see them yesterday. Thanks jugak to oren, fish and fahmi yang sudi ikut.🙂 Tak pasal2 fahmi buat jejak kasih dengan kawan-bakal-kakak-ipar….

Rabu (Hari ni)

Terima lawatan lunch dari zetty, mcsha dan pijah. Dan tak lupa si kecil aiman yang makin hensem. Comel betul budak tu. Hehe. Dan sangat behave. Manja pun ada.

Lama gila tak jumpa ngan mcsha and pijah. Seronok sangat. Kalau tak kerana ada game badminton weekend ni tentu aku pun join diorang gi kenduri mard di Seremban. Harap2 petang Sabtu nanti dapat lepak ngan diorang sekejap. Hmmm *pray*

Petang ni nak kena stay back. Berazam nak kemaskan meja. Hoho.

p.s : Semalam game teruk giler. Kena belasah. Ngeri pulak memikirkan nak main Sabtu ni. Huhu.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “Saim.”

  1. hoho bagus la aiman itu behave. aiman aku behave? konsep itu amat alien bagi aku, huhu~

    wah lu wakil KP ke main badminton? malangnya aku maybe tak dapat tengok sebab bahagian mrtm semangat nak melabel fail sabtu ni. hehe~

  2. ah..oh ye. nama penuh aiman tu ialah aiman farouk. hehe. ironi tak?
    aiman dia sangat bagus!

    ah ah…aku wakil KP…tapi menakutkan….aku tak terer…😛 selamat melabel fail bro!

  3. saim tu dalam bahasa kelantan ye? saya ingat dulu ejanya, saing… hahaha…

    mmg nampak sangat ina tu sangat lemah lembut.. tgk gambar pun dah tau dia lemah-lembut…😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s