Misterius.

Decision nak pergi Pulau Pinang tu bukanlah susah nak dibuat. How can I say no to Penang? Free trip, free accomodation. Good friends. Good view. Wah wah wah!

Pergi Penang dalam bulan November sesungguhnya ada tercatat dalam list anganan saya. Tapi, angan2 tinggal angan2 bila saya menyedari Jiji genap setahun bersama-sama dengan insurans dan roadtax yang perlu diperbaharui.

Mungkin, sudah rezeki. At last, sampai jugak saya di Penang. Huhu. Dapat jumpa dan lepak dengan buzzy. Hehe. Seronok sangat.

Tapi tak berpeluang nak ke night market sebab sampai di Feringhi pun dah pukul 9 lebih malam. Lepak2 lagi tunggu bilik. Then lepas dapat bilik, mandi2 terus turun tolong tolong buat kerja. Yelah, takkan nak lepak je, dah datang free. Kan. Hampir jam 1 am kami ke Subaidah. Tergoda dengan nasi kandar. Nasib berjaya mengawal diri dari makan nasi pada waktu begitu. Makan ayam tandoori tapi. Hehe. Tak kisahla.

Pagi Ahad sarap dan lepak2 dengan buzzy. Dan kawan2 opis lama. Sangat best. Jalan2 di pantai. Best. Double best!

Petang Ahad gerak2 balik, selepas 10 kali pusing KOMTAR, cari Pasar Chowrasta. Nasib jumpe. Hehe.

Malam tadi sampai rumah kul 10.00 malam. Hari ni kerja.

Oho.

p.s : Tolong saya. Kerja ni hampir menjadikan saya gila…………..

mereka sibuk bekerja....
mereka sibuk bekerja....

 

niza tengah call kak nana tu...
niza tengah call kak nana tu...
depan hotel...ngan kak ju n soleh...
depan hotel...ngan kak ju n soleh...

 tunggu sape kak?

tunggu sape tu?

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Misterius.”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s