Tagsss…

Mula-mula saya nak mohon maaf kepada Ayumi…kerana memeram tagnya dari zaman dia solo sampailah zaman dia dah berdua ni…Sorry sangat dear….[meja aku bersepah…hoho]

Okay tag yang pertama tajuknya, workstation…

Dilampirkan workstation saya yang agak ngeri.

ws1

ws2

Okay, ni penerangannya…
1. laptop…bukan hak milik kekal sendiri
2. minit mesyuarat. yang draf punya. dah direject pun.
3. stapler…
4. sarung handfon. kidnap dari member. haha.
5. tray. banyak di atas banyak di bawah. melambangkan pengurusan kerja yang seimbang.
6. sama seperti di atas.
7. gambar dan goodies dari memember…
8. whiteboard, tempat note down kerja, dan status diri. [meeting, kursus etc]
9. printer. cap OKI. [tak pernah dengar before, kan?]
10. tempat chop. pengesahan salinan dsb.
11. telefon. ext. 6268. tet tet tet.
12. stationary. ada dua bekas. hoho.
13. duster. jatuh sebab akak kat sebelah selalu ketuk2 dinding beliau dengan ganas. haha.
14. no. tipon dan email orang2 penting yang selalu berurusan dengan saya. huhu.
15. jam. hadiah dari Toyota.
16. kalendar. bulan Oktober punya. hehe. bulan sebelas duk di angel lain.😛
17. air. minum air banyak2….
18. tak jumpe no. 18 kat mana ntah. huhu.
19. bekas kuih raya. ada lagi kuih ni…sikit sikit…

p.s : Amacam AyUmi…setel hutang aku, kan?😛

Okay, tag yang kedua. Dari Kak Nana. [yang menyambut besdaynya baru2 ni. Tapi saya lupa giler2 nak wish her on time. Sorry sis!]

pink-sisterhood

Dan ni…arahan yang saya copy paste terus dari blog kak nana yang comel tu…
And now, here is the tag rules:
1. Put the logo in your blog.
2. Add a link to the person who shared it with you.
3. Nominate at least 7 other blogs
4. Leave a message for your nominee on their blog.
Saya nak tag:
-tak mau tag sape2 la. tak rasa ada orang nak buat pun. sape nak buat sila-silakan lah…..
p.s : tata punya, tunggu…..

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Tagsss…”

  1. hahaha tag zaman purba warna BB, heheh.

    echah t.a.t.a tag yg sama jugak, tapi tag t.a.t.a ada sambungan nya. so buat ehh.😉

    printer OKI? saya selalu dengar tapi tak pernah guna. kasteme saya je yg masih guna lagi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s