Getting Back

gelanggelang

I love them. And they are so special!

🙂

Sekarang kembali ke pejabat.

Semalam di West Port, Port Klang. Ada Hari Bertemu Pelanggan. Mungkin kerana saya ni mesra. Sebab tu saya dihantar ke sana.  Dapat banyak goodies. Saya suka. Tapi minit yang disertakan adalah digariskan perkataan senior. Senior ke saya ni?🙂

Hari Selasa, saya bertugas di the house, dari pagi sampai malam. Tapi tidaklah selewat rakan-rakan sebelum ni. Saya balik tepat jam 9.00 malam. Nasib tidak ada isu yang teruk sangat. Berdebat-debat tu biasalah. Menghangatkan suasana.

Isnin lepas, ada meeting di Jaypieay. Bila kembali di Office hari ni, terlalu banyak perkara yang perlu dilihat, disemak, diperiksa. Dibuat laporan, dibetulkan. Tapi apa pun, it’s nice to be here. Too much time spent outside was not very good too. No? Banyaklah.

Okay, let’s get back to work!

p.s : kawan2…result ptk kita [yang exam on May 08] tu keluar bila? sape ada tarikh? faruq, aku tau kau tahu tarikh tu…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Getting Back”

  1. mama, eheh..macam tau tau jer…orang kew. memang jarang turun kalau ada apa2 pun kan…sibuk sokmo….😛

    buzzy…tulah…lagipun kalau on line pun tak sempat…bizi you…😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s