Buat apa hujung minggu.

Tak mahu cerita. Nak letak gambar saja.

Rotation tayar Jiji. Pagi Sabtu.
Rotation tayar Jiji. Pagi Sabtu.

 

)
Lunch at Metro Point. With Azy at Korean BBQ Chicken. Best dan sangat mengenyangkan.🙂

 

Short visit to the previous workplace, MBO Ampang. Malam Sabtu. With Nana and Rano.
Short visit to the previous workplace, MBO Ampang. Malam Sabtu. With Nana and Rano.

 

Pasar. Sunday morning.
Pasar. Sunday morning.

Petang Ahad diisi dengan tidur saja. Dinner dengan Azy di rumah.

🙂

p.s : Selamat ulang tahun kepada Fahmi.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Buat apa hujung minggu.”

  1. senang bangat. ambil mrr2, exit kut Ampang. then ambil u-turn di kanan [kalau kanan depan ke ampang point, kalau ke kiri ke Jalan Ampang]
    nanti lah bebila echah jadi tukang tunjuk jalan. susah gak nak bagi direksyen ayat2 ni. nak lukis tak reti. hoho.😛

  2. haha..mana ada lagi…a ah..dia punya standee poster tu rupa paperbag! sangat comel dan menarik!🙂

    knizam….tidur memang best. tapi makan pun best jugak…😛 kan?

  3. gerektua…memang sedap…

    demang, yang ni korean bbq chicken restaurant. kat penang memang ada. pernah nampak. ada satu restoran korean bbq tu cermin besar gila, so bleh nampak orang kat dalam. ari tu gi penang nampak. hehe.

    hantar kete buat rotation tayar tu sebab ayah suruh. hihi.😛

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s