501 : Rerupanya

Hmmm…hari ini ada sambutan Hari Q di tempat kerja. Semuanya hampir berjalan lancar. Sehinggalah ke penutup majlis. Katerer tak sampai-sampai. In fact, they were 30 minutes late. Penceramah dah balik. Ksu pun dah pulang ke bilik. Tapi Ksu dan bos2 lain turun semula menikmati jamuan bila semua sudah sedia. Alahai.

Petang ini ada tournament boling peringkat Bahagian. Can’t wait. Sudah agak lama tak berboling.

Oh ye. Tetiba, baru saya sedar, rerupanya ada 2 kes melibatkan saya dan stranger yang berlaku di Jusco Cheras Selatan tu. Saya jumpa di sini dan juga post yang ke 500 tu.

Hari minggu lepas diisi dengan sesi menghadiri kenduri yang diputuskan pada saat akhir. Alhamdulillah dapat hadir kenduri mereka. Masa banyak diluang di rumah makcik di Ampang. Adik yang kedua bongsu ada di situ. Keluar berjalan2. Jumpa jugak sepupu yang lain. Seronok.

Diri dah dirasuk mood untuk bercuti. Hari-hari rasa macam hari Jumaat. Dahsyat.

Β p.s : Suka kata2 ni, quote dari demang.

Give love to the right person

p.s 2 : [Updated on Wed, 24th Dec] Saya dapat JOHAN (Kategori Perempuan) Pertandingan Boling tu. Nice. Dapat piala pusingan lagi!πŸ™‚

p.s 3: Tengok Grey’s malam tadi. Katanya, (lebih kurang maksudnya)

Though it would hurt, it is better to have someone, rather than being lonely.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “501 : Rerupanya”

    1. lecturer was waiting. and ksu lengahkan dia di holding room. kacang holding room kami dah habiskan pulak tu. hehe. katerer said nothing but sorry. no excuses. masa aku pergi tunggu katerer kat lobi, aku nampak lecturer tu chau ngan driver dia. ksu anta kat lobi. takpelah. benda dah lepas. sabar je lah. [walau tadi semua benda pun aku dah sumpah-sumpah]

  1. apa da punya katerer… dah la masa tu Hari Q lak… hehehe tak Q la mcm ni…

    setuju dgn buzzybug, tegur jgn tak tegur… pas baca komen ni, tulis kat kertas nama, no hp n note skit kat mamat tu… next time jumpa terus bagi je… hehehe

  2. kak nana, takpelah. lagi pun kan dah jumpe masa paintball ari tu.πŸ™‚

    buzzy…hmmm…we’ll see about that.

    gerektua…tulah dah lah hari Q. Agak macam takde Q la tu.πŸ˜›
    Pasal pass number tu, wow. i’m not that brave.πŸ˜‰

    1. mucs…that’s what we’ve been trying to avoid. hurt. but as we were strangers, that wouldn’t hurt that much…perhaps…πŸ™‚

      buzzy, hmmm thanksπŸ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s