New Year.

Dah tahun baru, kan. Rasanya macam baru saja masuk tahun 2008. Oh. Sangat lah cliche bunyi ayat tu. Apa-apa lah. Okay. Pemerhatian.

  • saya kurang guna perkataan “biarlah…” biasanya saya guna perkataan ini bila seseorang membebel pasal saya, kerja saya…anyway, orang yang suka membebel itu pun dah jarang bebel lagi, dia dah ada orang lain untuk dibebelkan…haha…
  • saya rasa saya dah bertambah matang, walau kadang2 (mungkin banyak kali sebenarnya) saya tidak berpijak di bumi yang nyata..
  • saya lebih kuat dan tabah,Β in other words, saya kurang menangis…
  • saya dah pindah ke rumah yang lebih baik
  • saya dah tukar tempat kerja ke tempat yang lebih tinggi, dari aras 2 ke aras 5…hehe
  • saya dan kawan2 saya semakin okay…

Okay, itu yang positif semuanya. Tapi masih ada yang negatif. Ayat biasa, yang negatif tu saya simpan sahaja untuk diri sendiri.Β  Anyway, kalau semua kawan2 mengikuti blog ini (dan blog2 saya yang lain), mungkin perasan perasaan saya turun naik, gembira sedih, semuanya ada dalam blog ini. Apa yang penting, yang remeh, yang mengarut, yangΒ  jiwang karat, yang koya-koya, semuanya ada saya simpan di blog ini. Antara nak baca atau tidak sahaja.

Sempena tahun baru yang dah datang (Maal Hijrah, 1430H) dan yang akan datang 2009M ini, saya doakan yang terbaik untuk semua. Saya sayang korang semua.πŸ™‚ Apa2 pun azam korang, saya doakan semoga berjaya. Doakan saya juga, ya!

Muah!

rhino and I wish you a happy new year!
rhino and I wish you a happy new year!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

16 thoughts on “New Year.”

  1. kusu, buzzy, fadh, erra, mama, faruq, happy new year semua!

    faruq, aku tak tau lagi nak buat apa…tengok la keadaan…mungkin kuar berjalan2….di sekitar rumah…

  2. demang, tak terlambat pun…still in the mood for new year! heheh

    abang. how would u know, sekarang ni kau buzi tak ingat kat aku dah. tau tak adikmu ini sedang bersedih. huhu.πŸ˜›

    mucs, rhino kim salam balik…haha.πŸ™‚ happy new year too!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s