Apa dari Grey’s minggu ini.

Grey's Season 4
Grey’s Season 4

I m watching Grey’s right now.

Kisah Si Rebecca yang rupanya sakit jiwa. Imaginative pregnancy. Bolehkah?
Dr. Bailey yang memikirkan pasal rumah tangganya semula. Dan pengetahuannya yang hebat tentang Star Wars untuk menenangkan pesakit yang terjun dalam kolam simen.
Mark Sloan yang bercadang ingin berubah. [Kononnya]
Meredith, mula meluahkan perasaan. Dia nampaknya dah terima hakikat Derek dengan Rose. Hau. Macam aku jer Meredith ni.
Izzie dan George yang sedang membantu kawan2 mereka. Izzie dengan masalah Alex yang terlalu melayankan kegilaan Rebecca. George yang melayan Lexie yang gila macam kakak tiru beliau, Meredith.
Christina yang masih sedih dengan perangai Burke. Tapi dia dah teruja dan ceria semula. Bila Meredith bagi dia pager yang berkelipan dan sacred tu.

Okay. details later. Tengok dulu.

Oh ye. 4 orang budak yang buli “bukan kawan” dia, berbaring dalam simen. Yang sekarang dah keras. Yang keluar hanya kepala dan kaki sahaja. Macam mana nak selamatkan? Wah. Trauma!!!

Really big trauma!

Kisah Jeremy and Beth yang merupakan individu terakhir dari kumpulan sokongan penyakit apa entah.

Beth : What if you die.
Jeremy : I won’t die
Beth : What if I die?
Jeremy : Don’t you dare die. We’re not finish yet. I haven’t finish loving you yet.
Beth : You changed my life, Jeremy West.

Beth to Meredith and Derek : Don’t you kill him.

Jeremy died, anyway.  And Si Rebecca, dengan tindakan gilanya. Wah. Episod minggu ini memang letih. Aku dan Nolee sama2 menjerit. Tengok luka dan pembedahan. Kami ni berjiwa lemah lembut mungkin. Hehe.🙂

By the way, I am going to Bandung tomorrow. Will be back here nextweek. But until now, either me or nolee…we haven’t started packing yet. And it’s 11.15 pm. Flight is at 9.00 am which means we have to be up by 5.30 am, so that we could reach KLIA at 7.00 am, hopefully. Hah! Mencabar.

I am going with my beloved friends! Oren, Fish and sis, Paris, Lan, Jimi with wife and son, Nisha, Majid (TM), Nolee and I.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Apa dari Grey’s minggu ini.”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s