Rasa Yang Tertinggal.

Music tag dari kak nana & AyUmi, [kebetulan pulak baru berkenalan dengan band indonesia ST12 yang bagus sangat!, so semua lagu2 dari band ini dan letho je kut.]

1. put your iTunes, Window Media Player, etc on shuffle (echah pakai windows media player saja, tak boleh nak install pelik2)

2. for each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.

4. tag 10 friends.

5. have fun!

IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Cinta tak direstui – ST12. Hoho. Hoho. Hoho.

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Jalan Terbaik – ST12… yah. terbaik ya.

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

Rasa yang tertinggal – ST12. Entah rasa apa entah.

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Aku masih sayang [kah?] – ST12. Kelakar la plak.

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Lubang di hati. -ST12. Apakah lubang di hati itu weyh. Kena studi lirik ni dulu.

WHAT’S YOUR MOTTO?
Senyumanmu.-ST12…Yah…senyuman siapalah agaknya yang menjadi motto hidup saya ni..

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Kepada hati itu-ST12; Wau. Apalah yang kawan saya fikir ni.

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Lethologia- Ni dari Letto plak ni. Apa lethologia tu ya ayahanda dan bonda?

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Itu Lagi Itu Lagi- Letto [Apa-apa an sih lagu ni]

WHAT IS 2 + 2?
Layang-layang-Letto. Hmmm.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Ku tak percaya-Letto. Hooo…menakutkan.

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Bird Song. – Letto. Kena cari lirik nya.

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Putih-Letto. Hmm. Cita-cita. Tak best langsung.

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Jalan Yang Hilang-Letto. Huhuhu…sedih benar.

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Hapuskan keluhanmu-Letto. Yeah. Lagu motivasi gitu.

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Almost-Letto. Lirik ni kena study dulu.

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
KebesaranMU- Letto. Hmmm. Entah.

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Puspa-ST12. Puspa mana pulak ni?

IS YOUR BIGGEST SECRET?
Jangan Pernah Berubah-ST12. Hmmm. Jangan ye…

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Aku masih sayang-ST12. Hoho.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
ATSL-ST12-Kena stduy jugak ni.

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Rasa Yang Tertinggal-ST12

Tag 10 rakan? Whao! Okay…ini mangsa-mangsanya…

  • KhaiIndia
  • Pirate
  • Nolee
  • Nisha
  • Paris
  • Mid [dah tahu dah kau malas tapi nak tag jugak.]
  • ninad [yang dulu pun kau belum buat]
  • cukuplah. Sape2 yang nak buat tu, silakan.🙂

Preview dulu. Huhu. More to come.

di Seri Ater Hot Springs. Tapi biasalah, gambar kami lagi penting dari view lokasi. Kan?
di Seri Ater Hot Springs. Tapi biasalah, gambar kami lagi penting dari view lokasi. Kan?

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Rasa Yang Tertinggal.”

  1. aku suka lagu ‘aku masih sayang’ tu. dengar dulu pon dari blog hamka. best lagu ST12. tengs, jawabkan tag.

    ps: dengar cite semalam kau galak. amacam, dah add belum? hahahahaha.

  2. buzzy dan yana. lagu indon sebab testing cd mp3 yang baru dibeli. hehe. tak shuffle pun.

    AyUmi..aku pun suka.
    p.s : haha. dah add. dia belum approve lagi.

    kak nana, banyak lagi lagu letto yang best2 jugak.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s