Entah Apa Apa

with buzzy, at QM. Masih lagi dilatari mood valentine's day.
with buzzy, at QM. Masih lagi dilatari mood valentine's day.

Entah. Siapa ada baca paper kebelakangan ini, tentu ada sikit perasaan kecewa dengan situasi politik tanah air sekarang ini. Macam-macam ada.

By the way, saya dah kembali ke office…Setelah terumbang ambing out station ke sini sana, hari ni dan esok, insyaAllah saya akan kembali bekerja seperti biasa.

Baru-baru ini, saya ke Jabatan Laut Utara. Seronok. Paling best dapat tengok pantai, dan dapat jumpa kawan2 lama dan baru di sana.

Terima kasih kepada Buzzy yang banyak melayan karenah saya. Hehe.πŸ™‚

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Entah Apa Apa”

  1. haha. saya pengambil gambar yang empati terhadap isu yang dihadapi oleh model yang akan diambil gambarnya. jadi saya dah adjust baik punya untuk menampakkan muka yang ceria dan murni sahaja. haha.πŸ˜›

    kak nana…janganla sedeyh2…nanti ada rezeki kita gi penang sesama okay!πŸ™‚

  2. owh, ini lah orang yang dibenci buzzy tu yer! heheh.. takder lah. buzzy bawak pergi makan mana kat penang? awat tak hasut dia ajak pi makan nasi ketam ari tu?

  3. abam, nak keluar ngn buzzy bleh je, bawak la nolee sekali. nanti buzzy nak datang kl bulan 3 ni, insyaAllah nanti jumpe la…

    lyd, hye kat sape? kat echah ke kat buzzy?

    ethereal, kau gadis sepi rupanya. hmmm. pergilah melawat buzzy di penang….πŸ˜›

    kak nana, hehe.

  4. mama…tulah, sambil bekerja dapat juga berjalan2. alhamdulillah.

    t.a.t.a, ah ah itulah buzzy tu.

    semua nak berkenalan ngan buzzy nih. hehe.πŸ˜› silalah…

  5. ntahlah..rasa mcm nak luahkan perasaan jap..dulu masa kat kontrak aku la ratu berjalaan among the finance dept officer…hari ni kat putrajaya..esok dah kat KK..skrg ni dok bajet..hari2 terkepam kat opis jer..lagipun aku dah tua kot hahahaaaaaa…tak perlu merayap lagi….mcm tak besyukur plak aku ni kan……

    1. rilek la mama…dulu aku ni selalu miss nak keluar. even nak gi trip dalam negeri pun tak dapat. kalau training ke seminar ke selalu aku kena korbankan diri jaga opis…huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s