Hmmm

satu lagu gambar yang aku suka. :)
satu lagu gambar yang aku suka.🙂

Abam pirate balik pagi tadi. Tadi malam, kami [nolee and I] sempat buat open house jap. Abam pirate membuat operasi membersihkan beg. Sesiapa yang memesan barang2. Dapatlah barang tu. Yang tak pesan pun dapat. Heheh.

Akhirnya, rumah kami dah berbau ala2 store barang gitu. Hehe.

To Abam. Thanks for the things things you gave us. We love you!🙂

Hmm. Minggu ni mungkin menyaksikan aku keluar daerah lagi, kali ini hujung minggu pulak. Mungkin lebih dekat, ke negeri sebelah saja. Apa2 pun, itu aku yang cari. Harap2 aku akan enjoy that course.

Pertukaran pucuk pimpinan di Bahagian membuatkan kami [aku dan kawan2 di bahagian] mula menyesuaikan diri dengan budaya kerja yang baru. Ada pro dan kon nya, mana2 pun. Harapan aku semoga bahagian akan bertambah baik. Pelbagai program dah dirancang, untuk penambahbaikan.

My personal life, semakin baik.  Aku rasa aku dah dapat pijak kenyataan. Sikit2. Kadang ada juga rasa pahit. Biasalah hidup.

p.s : Hargailah hidup.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Hmmm”

  1. bagus lah. ida pun cuba utk jadi less emotional. to shut off some part of me and try to be more objective. impersonal…

    abam pirate, ida pun nk souvenir gak.

    1. ida, itulah. emosi tu tak ada kurang atau lebih tapi yang penting kena pandai kawal. kan?

      pasal souvenir, itu kena cakap ngn abam pirate la hehe.🙂

  2. skang ni tinggal beg je yg ada.. sape nak beg, bolehlah datang ke umah amik… FOC je.. ada dua beg.. satu beg besar, satu beg sedang.. amik amik meh.. amik…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s