Baju Sponsor la katakan. Kan.

In Trend, female dan Eh!
In Trend, female dan Eh!

Jalan-jalan di Jusco Equine pada  satu tengah hari Jumaat hujung bulan Februari yang lalu bersama dengan Fisha dan Nolee.   Biasalah, usha majalah terbaru untuk Mac. Guess what. 

Itu lah discovery kami. Ada tiga cover majalah, semua memakai baju yang sama. Cumanya, dipersembahkan dengan gaya yang berbeza. Aku tak tahu lah apa strategi publishing house ni. Tapi itulah. Rahsia, kan. Mana boleh pecah-pecahkan rahsia isu apa yang akan dibuat bulan bulan. [Rujuk siri Ugly Betty].

Tapi tentu masing-masing dah tahu kan, that dress is so in this month, or at least this season. Or at least this spring. Haha. Whatever. This dress, is from DKNY, anyway.

Hmm.

p.s : Aku memang give a dam* sikit2 pasal pakaian ni. Apa lagi kalau di cover majalah. Huhu. Yeah, ada sesuatu di belakang pintu bilik itu. 😉

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

25 thoughts on “Baju Sponsor la katakan. Kan.”

  1. eh ha ah laa baru aku perasan baju diorang ni sama.. hoho.. but magazine female dengan Eh! ni adalah dari publisher yang sama. maybe baju sponsor yang dpt tu dipasskan ke departmen sebelah.. hahaha.. InTrend, tak tahula. dah terpecah rahsia mungkin mahu disiarkan baju itu pada bulan ini?? wahahah!! nice one aishah!😀

  2. ada email tu, yg artis2 g anugerah, baju2 tu dah dipakai 2-3 orang sebelumnya. pun kelakar jugak.

    tapi, cover majalah, bulan yang sama, serius kelakar.

    mungkin publisher tu ada agendanya, tapi mangsa kat sini ialah covergirl tu. huhuhu…

    1. kat majalah pun selalu je ada kalau ada seleb pakai baju sama, tapi jarangla dalam function yang sama. ni bulan sama pulak tu. publisher pun sama gak. huhuu…

      cover girl mungkin tak kisah jer. hehe.

  3. camne lah xperasan lak..hahaha. padahal semalam 15minit duk depan mag. cuma perasan juliana evans jer..

    artis2 g anugerah pakai baju yg sama tapi org yg berlainan dah banyak kali perasan..hehehe

    1. khairuddin, pintu bilik saya la…takkan bilik sebelah pulak. huhu.

      kalau BILIK SEBELAH, saya tak tahu apa yang di belakang pintu bilik tu…😉

    1. khairuddin..
      di belakang pintu bilik [tidur] saya ada macam2. hoho.

      maksudnya, di sebalik saya yang simple2 ni, ada banyak lagi sebenarnya benda2 yang menarik tau!

      lebih kurang la kut. saya pun tak tahu nak describe macam mana. huhu.

    2. belakang pintu bilik org bujang, selalu nya tergantung seluar jeans.

      agaknye lah.

    3. kak nana…belakang pintu bilik echah memang ada banyak jeans yang tergantung. heheh. :p

      ada 5-6 pasang rasanya. huhu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s