Entri ini isinya sama dengan entry Buzzy…

Selamat Pengantin Baru...
Selamat Pengantin Baru...

Selamat Pengantin Baru kepada AyUmi dan Maoi!

Kami penat semalam. Tapi kami puas hati! Selepas jadi door gift girl di kenduri AyUmi, kami tidak mahu menghampakan harapan photographers yang memerlukan khidmat kami sebagai prop girls. Ahah! Kami join photographers shoot outdoor di Taman Putra Perdana, atas bukit dekat Shangri La Putrajaya. Wah. Sungguh best!

pasangan pengantin, anas the lighting man, adiman, nik, liyana, zaha dan buzzy..
pasangan pengantin, anas the lighting man, adiman, nik, liyana, zaha dan buzzy..

Masa tengah shoot kami dapat tengok belon panas, secara live dengan jarak yang agak dekat. Oh, kami sempat touch belon panas tu masa diorang lipat lipat belon yang terjatuh! Jatuh secara baik.ย  Tiada kemalangan jiwa dilaporkan.

AyUmi dan Maoi sangat comel. Hehe. Thanks juga kepada photographers yang sudi ajak kami join. Walaupun sekadar menyibuk.ย  Thanks AyUmi dan Maoi jemput kami. Lunch dan dinner di rumah pengantin semalam. Wah.

On the way balik dari rumah AyUmi kami beli durian, tapi sampai sekarang tak makan-makan sebab balik balik jer, saya dan buzzy terus terbongkang letih. Haha.

Belum jadi pengantin lagi. Belum jadi photographers lagi. Heh……

Pinjam kasut pengantin dan bunga bunga tangan sekali!
Pinjam kasut pengantin dan bunga bunga tangan sekali!

ย 

”]cover hadiah... [special for yana...]

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Entri ini isinya sama dengan entry Buzzy…”

  1. jom breakfast durian, jom!!! ehhehehe…

    yeah. belum jadi pengantin ngan photographer lagi, kita ni dah penat mengalahkan diorang plak.๐Ÿ˜›

  2. ida tak sempat pun amik gambar dengan pengantin.. so ida cilok gambar ni je lah ek?

    lit ada offer amik gambar dgn pengantin tapi rasa segan la plak, attire tak proper. besides, time tu mcm ramai ramai je yg nk bergambar dengan maoi n ayumi.

    anyway, baju chah sangat cantik. ala-ala baju bertunang gitu๐Ÿ˜‰

    1. gambar ida ada di facebook…
      huu
      silalah wujudkan akaun facebook untuk kemudahan melihat gambar..

      oh. thanks pasal baju.๐Ÿ™‚
      beli siap.

      kami pun bergambar bila dah nak abis majlis… pengantin bizi…
      kami pun bizi…

  3. aiseyh.. ida secuba-cubanya utk tak terjebak dengan facebook… mau setia pada frenster aja.

    camne ek?

  4. hi aishah, nice to meet u aritu..:)
    pas tengok gambar dari nik tu tak sanggup rasanya nak naik belon panas pasni,hahaha..btw, waaaa siap main CLS lagi tu..tak sabar nak tengok hasilnye,ceeewahh..semoga ayumi dan maoi berbahagia hingga akhir hayat,amin.

    1. kak nana, acai datang lewat…dia pun ada sesi photog kat putrajaya gak…dia dinner sama2 ngn kami di umah AyUmi…๐Ÿ™‚

  5. hahahha~~ seronoknye bile si blgger2 brjumpe ye..
    disebabkn baca blog echah n buzzy at the same time..
    jadi nak tny bile echah nk kawen, trtanye kat page buzzy
    hehehheh~~ pilih la nak jwb ktne ye๐Ÿ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s