Terima kasih kepada semua yang mengundi!

Hoh. Walaupun aku tidaklah minat sangat nak menonton, tapi terlihat juga. Tahniah kepada semua pemenang. Yang tak menang bukanlah kalah, cuma belum ada rezeki.

Dua ibu mengandung menang! Woot woot. Tahniah kepada Noorkhiriah dan Dynas. Nanti dah ada anak, bolehlah tunjuk…Kan. Rezeki baby…🙂

Tahniah MUH. I like. Selalu kemas.

AJL punya gambar. ABP belum keluar lagi.
AJL punya gambar. ABP belum keluar lagi.

Kepada grup Kristal (macamlah diaorang baca) harap-harap nanti function yang formal dapatlah tengok korang pakai kemas kemas sikit. EH.

Pasangan penyampai kegemaran aku ialah Zizie dan Nora Danish. Sebab mereka ringkas, pantas dan tuntas. Tak ada adegan meleret leret “filem apa sekarang?, rambut siapa sponsor?, baju sape reka? sayang, sape agaknya?, dll” yang membazirkan masa. Tahniah.

Nabil pun, tahniah. Rambut kau kelakar okey.

🙂

Sekian. Oh ye, Adlin [buat lawak dengan muka serius] dan Shira best. Tapi Kak Engku lagi best.

Adlin : Kepada makcik-makcik, terima kasih kerana mengundi, walaupun pilihanraya pun tak mengundi…

Amy Mastura : Teruskan, besok nak sekolah! [jimat masa gile!}

Lawak lawak.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Terima kasih kepada semua yang mengundi!”

  1. saya rasa sok mesti ada kuar paper yg nabil cam peluk irma masa dah diumumkan nabil tu atris paling popular..perasan x dalam tivi tadi? kes johan pon xselesai lagi..hahaha..

    p/s : “sok sban leh cuti..amik mc” hahaha..kalau la boleh saya dah amik mc siap2 dah!!

  2. ha’ah.. ulasan macam kipas susah mati je. tapi, ida pun nengok jugak, ha ha ha…

    kak nana, i was thinking of the same thing. mesti kecoh pasal nabil-irma tu. tapi takpe, harap2 nabil dah ada duit lebih ni dah bleh kawin le cepat2 dengan irma tu. irma tu comel dan baik budaknyer😉

    korang tak meluat ke dengan anita sarawak nari2 cenggitu? eee…

    apepun, skrip mc dan penyampai anugerah kurang punchline. hambar dan meleret2. suami-isteri bergurau pun ntahpape. oh ye, congrats tu Que, rezeki baby jugak.

    me = die hard fan too? ha ha ha, mungkin tidak tapi jam 830pm dah tercongok depan tv3😀

    1. kak nita tu, mmg dah tak ori segala benda.
      mcm ulat saja, menggeletik-geletik(s). ~ada s pula. hihi.

    2. kita yang tak artis ni semua tak berapa ngn kak nita punya performance, tapi kalau tengok dalam paper semua puji…

      ontahla…i pun tak taw…

  3. aku tgk gak semalam.. tak suka lah tgk anita serawak tu! kristal perform best tapi penampilan ntah apa2! rambut panjang gile ala rebonding dah macam pompuan aku tgk! huh.

    1. i pun tak suka ngn rambut rambut kristal tu, mengalahkan rambut i!

      kalau la diorang bleh pakai kemas2 sekali sekala…apalah salahnya…mungkinkah diorang risau pakaian [jenis lain selain dari yang biasa dipakai] akan terkoyak jika terlalu rock?

  4. tajuk tu mcm Echah plak yang menang. hehehehe…

    hmmm… i think, mcm kurang semangat laa ABP smlm… hambar aje… huhu…

    1. i tak kisah sape pun host. tapi i suka raja azura. you ni, tak bolehla nak dua dua lelaki. dahla dua dua tu genre sama, kenala dua aliran yang berbeza baru penonton nak tengok. tak semua suka adlin, tak semua suka afdlin, tak semua jugak suka shira….

  5. ooo ooo aku tengok separuh saja sebab adalah boring ya rabbi…

    something slack pada anugerah ni. aku malas nak discover amende, yang pasti boring gila..

    1. aku rasakan ramai orang yang kebosanan tengok ABP tu. aku pun start tengok bila dan kul 10 lebih. baik tengok cite cite lain…
      huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s