Kenapa jadi begitu?

Kenapa wordpress tidak baik dengan saya sekarang? Kenapa 2 column yang sepatutnya hanya menjadi satu kolumn? Membuatkan saya sendiri pun malas nak melihatnya.

Sedih la macam ni. Rosak mood I.

😦

Saya sajakah yang nampak 1 kolumn? It is supposed to be a two column theme. Sedih.😦

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Kenapa jadi begitu?”

  1. tak paham.

    echah pakai theme nie? and echah hanya nampak 1 column? I think, another 1 column tu dah berganjak ke bawak. maybe ada widget yang echah pakai besar sgt sizenya. or maybe entry echah ada gambar yang theme ni x bleh nak muatkan gambar tu, thus the other column tu teranjak ke bawak. paham dak?

  2. mula2 ingat macam tu gak buzzy, tapi echah try tukar theme yang lain pun jadi macam tu. echah cuba gak kecikkan gambar tapi still jadi jugak…huhuhu…seminggu jugakla bersabar ngn ni…huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s