Tag.

Saya telah ditag oleh en.faruq. Yeay. Yeay bukan sebab ditag tapi sebab faruq bukanlah seorang yang rajin update blog. 😛. So bila faruq update sangat la ditunggu. Kan. Okay, tajuk tag faruq ialah photoFunia. Sebelum ni macam malas nak buat, tapi semalam kerana kebosanan dan kesenangan tag itu, saya jadi terlebih rajin pulak nak buat.

 

me n ina
me n ina

 

Seterusnya, a few questions for me to answer:

1. Do you think you are HOT?

Yes. Haha.

2. Why do you like this picture?

Sebab nampak sangat I hot. sampai pompuan 2 orang tu tak puas hati tengok gambar I and Ina. Hehe.

3. When was the last time you ate pizza?

Hari Jumaat lepas, lunch di Pizza Hut with Oren n Fish.

4. The last song you listen to?

To Keindahan Pantai, by Claudia n Kristal di Konsert AF.

5. What are you doing right now besides this?

Tengok Konsert AF. Tak berapa best.

6. What name do you prefer besides yours?

I like Aishah. Dulu my ma pernah bagitau di plan nak letak nadratul aishah. Tapi tak jadi. Cantik jugak kalau nama saya nadratul. Hehe. Tak kisahlah.

7. 7 people to tag

Takde sesape la. Kalau rasa nak buat, silakan.

Tag kedua dari Kak Nana.

1. Arahan tag:
Anda perlu printscreen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jgn tukar tau.

 

my wallpaper!
my wallpaper!

2. Kenapa saya suka wallpaper ni?

Sebab semua orang nampak happy dan background cantik. Hari tu masa meeting saya kena bantu presentation guna laptop ni, sekali terkantoi tershow off wallpaper pula. Ada seorang wakil Jabatan tu gelak, “Wah Aishah!” katanya. Nasib baik dia saja yang perasan. Huhu.

3. Tag orang lain?

I’ll pass that. Kalau ada orang nak buat, especially shahida. Silakan.🙂

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Tag.”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s