Kemaskini

Macam takde idea.

HIHI.

  1. Malam tadi, ada game boling emotie. Aku dapat number 2. Katergori Wanita la. Dapat RM20. Ala, main suka suka jer. Bayar nak main RM25. HUHU. Aku suka sebab boleh buat modal nak bayar court untuk game badminton bulan Mei.๐Ÿ™‚
  2. Bulan ni turn aku untuk giliran duit kutu. HUHU. Dah abis, buat bayar utang. Ada lah lagi sikit2. Peruntukan untuk beli barang2. Aku main kutu.
  3. Aku dah pindah rumah. So, banyak yang perlu dikemaskini lagi.
  4. Lusa, aku akan balik kampung.
  5. Nolee dan Sani akan nikah on 1st May.
  6. Tadi aku gi MAPPA X. Jumpe medcham, PP terbaek dan Sufir, Astar dan Hatta. Sufir dah nak kawin beb.๐Ÿ˜›
  7. Dah lama tak jumpe kawan2. RINDU. Kat mikael skofild pun rindu jugak. Dah lama gila tak jumpa.๐Ÿ˜ฆ
  8. Excited jugak. Nak jumpa family di kampung.
  9. Oh. Berat badan aku dah bertambah.
  10. Format minit mesyuarat menyesakkan aku.
  11. e-filing dan kwsp. Harus disetel. Untuk masa depan.๐Ÿ™‚

Cukupla dulu.

p.s : taz’s flight is on 29th Apr. at 11.59 pm while fiqa is at 11.55 pm, same day. HUHU. Sape2 nak ikut gi ngantar?

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Kemaskini”

  1. ida tak buat paper pun pasal e-filing๐Ÿ˜ฆ

    insya allah, kalau cepat abis minit, bleh pegi ngantor gak. sigh.. i shall miss them, fiqa especially.

  2. rizuan, banyaknya kena bayar? huh. kena pastikan kau ada simpan peruntukkan untuk aku sikit.

    shida, jom. kita naik erl dah la…

    kak nana, thanks banyak2. biar lambat asal selamat. sape suh buat last minit kan.๐Ÿ™‚

  3. aku cuak sebab aku tak penah buat e-filing.. damn!! kena usahakan gak ni..

    thanks echah menegur aku di tengah kekalutan manusia tu.. kalau tak mesti aku tak perasan ko ada.. huhu..

    1. medcham, kena cepat! esok dah last day, kan?!

      mukrim kata mu PP terbaek. wah!

      aku sure nampak mu. antara manusia tertinggi di dalam khalayak penjawat awam tu. huhu.

  4. aisehhh.. hingat lagikk pantun tewww.. ammvoiii

    pantun echah:
    pagi pagi pergi ke pekan
    mahu membeli ketupat berinti..
    alhamdulillah syukur dipanjatkan
    bertemu lagi kita di jumaat ini.

    pantun me:
    alahai cek echah pergi kepekan,
    mana ada jual ketupat dipekan, (bukan ari raya noo)
    hari jumaat lambat lagi kann,
    yg penting dah jawab pantun ni kann.. ekeke, vollee ghiteww

  5. faruq : ceh, jumpa kau macam hari2. itu pun nak kena tulis jugak. heh. medcham tu susah tau nak jumpe…hehe..

    en_me, yeah. akhirnya berbalas jua. tq tq.๐Ÿ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s