Wolverine : X-Men Origins

I watched X-Men Origins : Wolverine last night, at Mines with Azy. 

Jimmy : Logan : Wolverine
Jimmy : Logan : Wolverine

Dalam ramai-ramai geng yang diketuai oleh Stryker tu, ada seorang mamat Korean Look (MKL) yang sangat menarik. Macam familiar tapi lupa jumpa di mana. And I was like “handsomenya dia…., I don’t care if he’s bad….he’s too handsome”

While watching and drooling over orang-orang handsome dan handsome in that movie, I was telling Azy, kalau Aimi tengok ni mesti dia suka and Aimi will keep telling me, things like : “handsomenya, hotnya dia..” 

Not much later after my ramblings about Aimi, I received text from her. Yes, talking about great minds think alike. She had just finished watching the same movie, only at different place.  Here’s her message : “Daniel Henny sangat hot!”

And I was like, damn! Itulah MKL yang dalam movie Seducing Mr. Perfect!!! Dialah yang handsome sangat itu! HUHU.

Agent Zero
Agent Zero

Agen Zero, (Daniel Henny) tentulah mati dalam movie tu sebab dia kan penjahat. X-Men sangat best. Ryan Reynolds pun ada, tapi sekejap je dia keluar sebagai orang handsome. Bagi aku dia handsome lah. HUHU.

Oh. Tentulah Hugh Jackman hot dalam movie ni.

Thanks Azy jadi guide yang best.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

20 thoughts on “Wolverine : X-Men Origins”

    1. gerek…entah la.. saya pun rasa macam tak tumpu sangat kat cerita…duk tengok orang hensem jah…

      hehehe… :p

  1. gerektua: mestilah kitorang ingat! keheskeman mereka terserlah, tu pasal kena mention prominently😉

    chah: post ni kena rename gamaknya. muvi orang2 hensem dan hot!

    ha ha ha

  2. uh, orang perempuan kalau ke wayang, memang ni la kejenya. nak tengok lelaki hensem je…

    apa kata datang ke blog saya gak.. ade gak lelaki hensem kat situ..hehe

  3. demang: sangat jelita?

    ummm.. tak kot? biasa-biasa ajer. tapi takpe. saya terima je pujian ikhlas tu.

    *tetiba perasan jadi awek Logan😉 ha ha ha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s