SeTAR TeREK

Movie movie.

chris pine, kapten kirk. comel kan.
chris pine, kapten kirk. comel kan.

Terima kasih kepada Chris Pine yang comel. Saya suka!!!

Review movie? EHEH.  Terus terang saya tak pernah nak menumpukan sebegitu perhatian terhadap muvie star terek ni. Dulu kan selalu ada time cuti sekolah yang siri siri sejam dua di tv3 tu. Tak pernah la nak tengok.  Tetiba minggu lepas Paris dan Fish ajak tengok. Azy pun berminat. Saya pun join jerla..

Movie ni memang best. Tentang macam mana kisah setar terek ini bermula. Saya tak reti lah nak cerita. Mintak maaf!

Tapi saya berazam, akan saya cari dvd movie setar terek ini semua sekali, saya nak lebih memahami cerita ini dengan lebih komprehensif dan jitu.

Sylar pun bermuka bersih dan murni. HUHU.

sylar : spock
sylar : spock

p.s : Tahniah kepada Sani and Nolee. Reception di Danau UKM tu memang best, sebab dapat jumpa ramai kawan2. Havoc macam kedai mamak. HUHU.

p.s 2 : Sorry to fish about the RG. Be patient dear!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

6 thoughts on “SeTAR TeREK”

    1. medcham, yamin-kapten kirk?
      bolehla. walaupun aku rasa dia lebih menyerlah jadi sepock. haha.

      erm. gambar sani’s reception, aku takde la. aku kan takde kamera. nanti aku risik2 kawan2 lain.🙂

  1. ler.. nota kaki je? huh.. review la.. aku tak sempat jumpa semua org rasanya hari tu… sape lg yg ada eh?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s