Kawan-kawan

auntie echah n japila...
auntie echah n japila...

Semalam. Hari berjumpa kawan-kawan. Semalam saya jumpa en.palie dan his wife.🙂 Mungkin masih boleh digelar pengantin baru, kawin tarikh yang sama dengan Maoi dan AyUmi.  Kebetulan en.palie ada urusang di Putrajaya. 

Dinner di rumah kawan en. palie. Aku tak tahu pula, rezeki dinner yang sedap di sana.  My first plan was to go have dinner palie and wife at Alamanda.  Tetiba, tuan rumah, Abang Din and Kak Irah jemput dinner pula.  Sedap sangat, walaupun itu sebenarnya mi kari, tapi diganti laksa kerana mi sudah habis. [Nampak sangat sedap masakan Kak Irah]  Kak Irah dan husband beliau sangatlah peramah. Tambah-tambah bila jumpa gu sama-sama orang Kelantan.  Excited, macam jumpa kawan lama. Padahal first time jumpa.

Selepas makan-makan tu, aku bawa en.palie dan wife beliau ke Alamanda. Bagi can diorang honeymun di Alamanda, aku dan Azy bersenang-senang sekejap di persekitaran. Makan aiskrim. Kami sama-sama agak tension dengan kerja. Mungkin, jadinya rasa aiskrim itu lebih sedap dari biasa. Alhamdulillah, tiada perbelanjaan luar jangka, kecuali ke atas CD James Morrison di tempat lambak di Carrefour. RM20 saja. [Original]

Pulang ke rumah selepas drop en.palie and wife di rumaha kawan mereka di Presint 9 pula.

It was a great day. Walaupun kerja banyak.🙂

*Gambar dengan Japila itu masa sesi menghantar taz dan fiqa di KLIA. Japila ialah anak en.zahack dan puan beth.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Kawan-kawan”

    1. oren. silalah mesej atau kol kalau nak ajak gi mana2.
      aku pasti kau akan bukak blog ni hari isnin nanti.
      dan kau pun buat ayat, oh….aku baru baca reply kau. huhu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s