Letting go…

Maybe it is the time to let go the thing that I’ve been holding on to these few years back.  It doesn’t have to be a final discussion, because it’s solely about me…All I have to do is think and think.  Things are all about me.  All on me, actually. 

It may sound so easy to say, but letting go takes more than just a word.  It involves my [broken] heart, a [strong] will and yes, it is a [tough] final decision.

But, after all, it’s good to everyone. 

Sedar atau tidak, ia mungkin melegakan banyak pihak. 

I am not sure kalau aku okay, but I will be.🙂

Wish me luck!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Letting go…”

  1. okay.

    in that case,

    may luck be with you.

    p.s : aku blur sebenarnya. tapi malas nak tanya banyak🙂 hopefully kau okay.

  2. callister, thanks🙂

    KNizam, nak let go semua benda yang tak berapa baik…yang selama ni ada dalam diri…🙂

    sharom….thanks for dropping by…🙂

  3. nape aishah?what happened?tapi baguslah let go perkara yg x perlu untuk kite..memenuhkan space kepala kite je..we need space for ourselves jugak kan…chill out!!

  4. even aku tatau ujung pangkal kisah ko ni, tp aku agreed sgt entri ko ni, especially dis part :

    It may sound so easy to say, but letting go takes more than just a word.

    hadapi dengan senyuman!🙂

  5. demang, move on? yeah. pembukaan untuk your blog tu…

    fida, apa yang dah terjadi tu, biarkanlah…yang penting nak menghadapi masa depan ni…🙂 doakan!

    lyn lyn…. thanks🙂 selamat mengomen…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s