Hi-Beamers.

Was on the way from Kelantan to KL yesterday/last night. Got hi-beamed (disuluh lampu tinggi)  twice (or more) and did give some to other drivers too. Ha.

I left for Kampung Bukit Sireh with my brothers and friends, in two cars at 10 pm and reached home safely at 4.40 am, Friday 5th June.  It was a typical drive home, with two stops, for dinner and late nite drink at Merapoh.  My uncle insisted to meet us at Merapoh since he was on his way back to KL.  So we had our stop there instead of the usual Petronas Kechau.🙂

My brother drove the other car, hish. Aku pula yang berdebar-debar di belakang tengok dia potong 5-6 kereta sekali gus.  Banyak kali pulak tu.  :P  Tentulah dia pun kena hi-beam jugak once in a while. 

Had fun time with family at home. Sempat juga ke kenduri kawan sekolah, yang kahwin kawan sekolah juga.  Jumpalah beberapa kerat yang sudi datang. Majlis belah lelaki di Terengganu, semalam tak sempat nak pergi, kalau tak tentu dapat jumpa ramai lagi kawan-kawan.  Maklum, sekolah menengah di Terengganu. 🙂 Nice juga jumpa kawan-kawan lama. Semua, alhamdulillah baik-baik saja walau nakal gila masa di sekolah dulu.

Semalam gerak dari kampung jam 4 petang, mengadap jem dari jalan selepas Kuala Lipis sampai ke tol Gombak.  Pukul 12 lebih malam tadi sampai.  Penat tapi okay-okay saja. Sekarang nak sambung buat kerja.🙂

Oh ye, ini gambar masa berendam di Jeram Linang. Bersembang-sembang dengan Baby. (adik bongsu.)

With B :)
With B🙂

Update la sket. Aku tengok maoi bagi tag la plak…

41 perkataan Kamu mencapai 223 markah, jadi kamu berada di posisi 19929 dari 113232 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 299 aksara seminit
you mendapat 41 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

Speedtest

p.s : maoi…aku tak terer la menaip…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “Hi-Beamers.”

  1. I can imagine your brother potong 5-6 keta~ huhu… kalo saya jadi your brother, saya pun debar2 gak nak potong…😛

    1. buzzy…huhu saya yang tengok dia drive tu pun rasa berdebar2..
      saya tanya kawan dia yang naik dengan dia, macam mana adik saya bawak kereta, budak tu kata kecut perut. huhu.😛

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s