9 thoughts on “Kalau

  1. aku ingat lg dialog dr filem ada apa dgn cinta..masa dian sastro ckp dgn member dia “ku bilang KALAU min, kubilang KALAU…gitar, gitar, gitar…”

    1. sharom..itu kan faveret movie time belajar dulu.
      haha. 😛

      of course aku ingat setiap butir butir movie itu…

    1. alamak… kitorang belum buat borang permohonan nak cari ahli lagi.
      HUHUHU..

      kena diskas kat AGM neh.

    2. iwan…tak boleh..
      nanti kami tak leh gosip pasal kau. heheh.. 😛

      kak nana, ahli tak setuju. tapi nak buat AGM eh? kat mana? penang? hahaha

    3. Rizuan:
      setakat ni 1/3 tak setuju. Kalau campur aku, jadik 2/3 tak setuju. Jadi, dah 66.67% tak setuju.
      (Nampak sgt ahli kami 3 org je, hahaha)

      Cik Echah:
      mengikut kata secretary saya cik nini, as long as quorum cukup, kat mana2 pun boleh buat AGM. Tele-conference pun boleh.

      Dan selalunya AGM tu on paper je, semua tu secretary yang sediakan.

      Hahaha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s