Kalau

Andai aku tiada lagi dari hidupmu,
Adakah perbezaan?

Advertisements

9 thoughts on “Kalau

    • alamak… kitorang belum buat borang permohonan nak cari ahli lagi.
      HUHUHU..

      kena diskas kat AGM neh.

    • iwan…tak boleh..
      nanti kami tak leh gosip pasal kau. heheh.. 😛

      kak nana, ahli tak setuju. tapi nak buat AGM eh? kat mana? penang? hahaha

    • Rizuan:
      setakat ni 1/3 tak setuju. Kalau campur aku, jadik 2/3 tak setuju. Jadi, dah 66.67% tak setuju.
      (Nampak sgt ahli kami 3 org je, hahaha)

      Cik Echah:
      mengikut kata secretary saya cik nini, as long as quorum cukup, kat mana2 pun boleh buat AGM. Tele-conference pun boleh.

      Dan selalunya AGM tu on paper je, semua tu secretary yang sediakan.

      Hahaha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s