Menarik

Saturday morning started good, well it could be better if I wasn’t so hungry.  I hadn’t had anything for dinner. I was too lazy to go out after coming home from office, quite late that Friday. 

Went for movie.  I watched Monster vs. Alien. 3D! HUHU.  Movie yang sangat kelakar!

Insecto? (yang macam kutu), Susan yang besar, Bob (yang pelupa dan blur dan kelakar), the Missing Link (yang best!) dan yang kecil tu, Profesor Lipas. (lupa nama dia..)
Insecto? (yang macam kutu), Susan yang besar, Bob (yang pelupa dan blur dan kelakar), the Missing Link (yang best!) dan yang kecil tu, Profesor Lipas. (lupa nama dia..)
Sabtu saya menggembirakan! Thanks.🙂
Ahad saya ke kenduri encik Pojie, kawan en. zaki.  En. Zaki jadi pengapit. Saya pergi ke sana dengan teteh.  Lepas gi kenduri, saya hasut teteh untuk lepak-lepak dan kemudian main-main hujan dan kemudian gi window shopping (tapi saya shopping) di Jusco.
Malam saya lepak-lepak di rumah dengan Ila, bersembang dan bersembang sambil (saya) baca novel (angels and demons, berjuang nih! berusahalah!) dan (ila) baca paper.
Tak bukak tivi sebab astro kami kena potong. HIHI.
🙂
Selamat hari Isnin!
hani (I masuk rumah tu ganti dia lah..), ila, azy dan I.... (my housemates merangkap officemates)
hani (I masuk rumah tu ganti dia lah..), ila, azy dan I.... (my housemates merangkap officemates)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Menarik”

    1. haha…dulu kita pantas jer bila kena potong. ni dah malas. sebab azy dah setelkan. tapi dia balik kampung. aku ngan ila malas giler nak kol astro…haha.

  1. echah, bila part last tu.. baru i teringat… terlupa ok nak ajak lepak2 malam tadi… terleka with gadget….

    lagipun tade aktiviti sangat.. lepak kejap dgn encik, then derang gi lepak mamak. i malas nak ikut sbb bagi chance la kan… guys talk…

    ala.. rugi rugi… ghalit dgn notebook.

    sorry echah…

  2. emm to be honest, I thought that monsters v aliens was rather disappointing when you consider dreamworks’ previous masterpieces, esp. the shrek movies. eh where did you watch the movie? I went for the 3-d version at 1utama last saturday.

    1. i tengok kat sunway…🙂
      nasib baik tak gi OU…haha
      tapi bagi aku dah best dah macam tu.
      shrek ke? aku tak pernah tengok wayang cite shrek. tengok tv jer.

      adalah part yang bosan, especially bila bercakap banyak tapi part yang kelakar pun banyak, so overall, okay!🙂

  3. memula nak tengok gak monsters vs aliens.. but i heard people gave unpromising remarks pasal movie ni.. i ended up with night at the museum 2 ngan jangan pandang belakang congkak..

    night at the museum 2 mmg hilarious.. firaun yg bunguk!! hahahaaa..

    1. night at the museum 2? i prefer the first one.

      banyak sangat part yang tergantung dan meninggalkan pertanyaan selepas aku meninggalkan hall.

      boring.😛

  4. night at museum 2 rasanya kurang sket banding dengan the first. tak byk memorable lines. yg ingatnya the singing angels tu. shweett!! tapi firaun tu memang bongok la. tergelak tengok masa dia assessed 2 villains yg nk join, watak sesame streets dan darth vader. sukati dia kata dv tu ada penyakit asma. ha ha ha

    oh ya, monster v aliens memang ada down points but jadik sangat best pasal b.o.b. yg chumel nak mampos. suka gile dgn ad lib dia. even now, still tergiang2 kata2 dia yg kelakar. redivivus should give it a try🙂

  5. hurmmm.. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak. nak pi tgk ke tak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s