Dikuasai aura negatif?

I rasa I dah hilang keupayaan menahan perasaan marah lah sekarang…sejak sampai di Langkawi ni I rasa nak marah je. Nak senyum pun malas! So not me! I don’t even like it!
p.s:tak jumpa bilik(susah nak cari),pili rosak,view bumbung?
Oh…sabarkan I..

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Dikuasai aura negatif?”

  1. haha… nampaknya, saya dah transfer aura kemarahan saya ke Echah nie.πŸ˜› jadi kat saya last week.πŸ˜›

  2. chempaka, ya. bersabar sahajalah. kadang kadang keadaan tak berpihak pada kita kan…

    buzzy, dan irises, hah… i rasa memang berjangkit, tapi alhamdulillah dah okay dah…

    mid, panas gak tapi course berjalan di dalam dewan. outdoor sekali sekala tapi masih boleh ditoleransi…

    redivivus, kau memang…suka menghasut…

    fawuq, ya..memang tempat tu sepatutnya menarik. tapi keletihan membutakan mata aku..😦

    irisAdyla… i m feeling better now! thanksπŸ™‚

    MIN, ya.. alhamdulillah…da okay da…πŸ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s