Kau tahu tak

kau tahu tak perasaan bila kita pergi rumah orang, kita tengok hiasan rumah dia simple je, kita rasa kita boleh buat…tapi sebenarnya, kita tak reti pun…

Hmm. Hihi. Faham.๐Ÿ™‚

ย 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Kau tahu tak”

  1. mmg arr coz tak cuba lagi hias uma sndiri..cuba hias uma sndiri, pasti menarik..yg penting dalam menghias uma ini, bukan mahal atau tidak perabotnya tetapi bagaimana kita meletakkannya berdasarkan kesesuaian

    1. ida, thanks sebab faham…
      it’s not about me pun…. haha

      buzzy…. saya pun kurang rajin menghias… menyemak boleh la…
      tapi buzzy rajin mengemas….

  2. astaga… apa yg ko rasa kan..
    sama mcm apa yg aku rasa..

    kdg2 kita rasa simplenya dekorasi mereka..
    dan kita nak buat jugak benda yg sama..
    tapi tak jadi..

    ah, fedup..
    maybe aku tak kreatif kut.. hehe

  3. kak nana tak kreatif. jadi, bila pegi rumah orang yang cantik2 tu, selalu mintak diorang kemas rumah kak nana lain kali.

    boleh?

    hihi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s