Love Life

 

Love Life, by Ray Kluun
Love Life, by Ray Kluun

Puas I cari. Sampai ke luar luar Malaysia. Mampu merenggut kesenangan bulanan I, kalau diteruskan.  Tak pernah lagi I gila sampai macam ni. OH!

Jumpa di satu site, dari Indonesia. Lalu I email tuan site berkenaan…jawabnya, sangat memilukan…

hi, sayang sekali Novel Ray Kluun-nya sudah terjual… sebetulnya tak masalah kirim ke Malaysia tetapi biaya couriernya pastilah mahal..

Sedih.

I tried di amazon. Ya. Mampu sekali. Harga penghantaran mengalahkan harga buku. Jika dicampur campur, mampu beli sebelah jeans Levi’s di Warehouse Levi’s di Wangsa Maju tu. Double sedih.

I googled.  Lalu jumpa, di mphonline.  I cuba beli. Tapi buat masa sekarang, tak ada stok.  (Triple) Sedih lagi.  I called MPH Customer Service.  Sekarang ni, I sedang tunggu maklumbalas dari mereka. 

Tadi ada sekali, they called to inform that, there’s only one left, in Summit.   So, I asked if they could mail that book to me. Sikit lagi before I confirmed online transfer di maybank2u, they called and asked me to hold my payment.  They wanted to double check.

Then, they called me once again, to inform me that the Love Life is not available anymore, but they will try to find that book for me.  If only I would wait and be patient.

HUHU.

Harap-harap I dapat buku tu akhirnya.🙂

p.s : It was written by the same author of The Widower yang I once reviewed here. :)  Love Life ialah prequel kepada The Widower.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Love Life”

  1. kat Kino tak de?

    I dulu selalu buat kerja gile dengan beli dvd/cd dr jepun. ye. shipment sama dengan harga CD. tp, bila dah dapat benda tu, puas hati.🙂

  2. Aa lah Echah, have you tried Kino? Last month, I ordered a book from Kino and they somehow run low on the stocks – either being reserved/booked by customers. So they actually made me wait around two weeks for the book to arrive from US. It was hassle free and I think they did not extra charged me as it was stated that the book is available on their website. Cool huh?

    And now you make me wanna read the book too!

  3. chah,
    pencarian “love life” mu masih belum berakhir ek?😉

    kalau dah dapat dan dah habis baca, ida nak pinjam ek..

  4. niza dan kak fiq, yes, echah dah try kino. takde gak dalam website dia…😦
    that’s why try di mph. tapi tak tau la… keep on searching i guess…

    tak sabar rasanya. rasanya kalau dapat buku tu, bahagia hidup…huhu…

    (though i still have angels and demon to get done!)

    shida, no, my quest for love life is still on!

    irises, you have to see the cover of “the widower”, it’s more tempting! (red!!!) ini kalau kira agak hambar cuz it’s in yellow…

  5. ko memang seorang pembaca yg sangat content.. surely english mung berapi bersembur loni.. hehe.. salute!

    1. cik kon, i belum try lagi borders dan times, tapi i dah pergi kino ari tu…dia pun takde setok jugak…huhuh…

      nak kena tunggu…dan tunggu…

      hope it’s worth the wait la…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s